Keystone logo
CIFFOP

CIFFOP

CIFFOP

Invoering

CIFFOP, het leidende centrum voor human resources CIFFOP (Int. Disciplinair Centrum voor Human Resources Education ) is opgericht in 1971 door het visionair initiatief van professor Nicole Catala en de steun van diverse HR-professionals, die allemaal opmerkelijke vooruitzichten hebben op de toekomst en het belang van Human Resources functies.

Het eerste universiteitsinstituut dat zich toelegt op de opleiding van medewerkers van de personeelsbestand, in directe samenwerking met de bedrijfswereld CIFFOP is een instituut dat deel uitmaakt van de prestigieuze universiteit van Parijs, Panthéon-Assas en het enige toegewijde centrum voor human resources management training binnen het universiteitsnetwerk van de Sorbonne. Het biedt diverse geavanceerde master's degrees (Master 2) in human resources en coaching. CIFFOP's doelen zijn het opleiden van studenten, afgestudeerden van business schools en post-graduate programs (Master 1), om de uitdagingen van morgen en veranderingen in het beroep te ontmoeten, om hen voor te bereiden om verantwoordelijkheden op alle gebieden van human resources management en arbeidsrelaties: HR management in bedrijven, multinationale bedrijven, internationale organisaties, substantiële dienstverlening, business units en consultancybedrijven.

Baanbrekende vooraanstaande graden

De opeenvolgende diploma directeurs hebben zich voortdurend bezig gehouden met innovatieve maatregelen die de voortrekkersrol van CIFFOP uitbreiden, zoals blijkt uit het toenemende aantal personeelsleden van de personeelsbestand, de ontwikkeling van een hooggepwalificeerd human resources-professionals mentoring systeem (eenentwintig mentors adviseren groepen van vier of veertig studenten), de internationalisering van opleidingsprogramma's (met inbegrip van één studiereis in het buitenland per jaar sinds 2004) en sinds 1998 het opstellen van een werkstudie leerprogramma. De vele educatieve innovaties zijn het gevolg van de voortdurende samenwerking tussen CIFFOP-docenten en afgestudeerden.

Op basis van dit succes heeft CIFFOP in 2007 zijn International Human Resources Management Master opgericht, die uitsluitend in het Engels wordt geleerd. Deze graad is hoofdzakelijk bedoeld voor internationale studenten: www.ciffop.fr/international . Om te voldoen aan de behoeften van zakenmanagers die hun vaardigheden en kennis op het gebied van personeelsbeheer willen ontwikkelen, heeft CIFFOP in 2009 een uitvoerend programma in Parijs opgericht en in januari 2011 in Luxemburg.

Aangewezen als leider op gespecialiseerde tijdschriften

Het oorspronkelijke masterprogramma van CIFFOP wordt regelmatig gerangschikt als nummer 1 in de ranglijst "Liaisons Sociales & Kelly Service" van de beste initiële trainingsprogramma's in menselijke hulpbronnen. Het Executive Program van CIFFOP is al gerangschikt door «Management» Journal als een van de beste voortgezet onderwijsmeester (november 2011). CIFFOP ontmoet daarom de uitdaging om een ​​professionele trainingskool in human resource management binnen een universitaire instelling te zijn, waarbij studenten een hoogwaardige academische opleiding krijgen in een uitzonderlijke omgeving, met persoonlijke voorzieningen en de modernste onderwijsmethoden.

Locaties

  • Paris

    Management Sciences House 1, rue Guy-de-la-Brosse, 75005, Paris

Vragen