Keystone logo
Centre international de formation européenne (CIFE) Master in geavanceerde Europese en internationale studies - Toegepaste Europese beleids- en bestuursstudies - Nice-Canterbury-Berlin
Centre international de formation européenne (CIFE)

Master in geavanceerde Europese en internationale studies - Toegepaste Europese beleids- en bestuursstudies - Nice-Canterbury-Berlin

1 Years

Engels, Frans

Full time

31 Jul 2024

Oct 2024

EUR 8.900 / per year *

Op de campus

* inclusief accommodatie in Berlijn, groepsreizen en studiereizen

Invoering

Europa leren en leven

De tak Applied European Policy and Governance Studies (Frans, Engels) van de Master in Advanced European and International Studies (MAEIS) is bedoeld voor studenten die hun bacheloropleiding hebben afgerond. Het doel is om studenten een overkoepelende visie te geven op de politieke, sociale, economische en culturele uitdagingen van de wereld van vandaag.

De MAEIS is een eenjarig programma , onderverdeeld in drie termijnen, plus een optionele stage (max. 3 maanden).

Het masterprogramma volgt een originele benadering die het onderscheidt van andere masteropleidingen in Europese studies en internationale betrekkingen. De MAEIS is een internationaal, interdisciplinair en rondreizend programma. Het is ook uniek in zijn meertalige benadering van leren.

Onder de slogan "Leren en leven in Europa", rouleren de deelnemers elk trimester, waarbij hun studieplaats van Nice naar Canterbury en vervolgens naar Berlijn wordt verplaatst.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Over de school

Vragen