Keystone logo
CIES - International Centre for Sports Studies FIFA Master - International Master in Management, Rechten en Geesteswetenschappen van de Sport
CIES - International Centre for Sports Studies

FIFA Master - International Master in Management, Rechten en Geesteswetenschappen van de Sport

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

CHF 25.000 *

Op de campus

* deze kosten dekken al het lesgeld en cursusmateriaal. Je moet nog eens ca. 25.000 CHF voor de kosten van levensonderhoud (reizen, visa, accommodatie, eten, enz.)

Invoering

De FIFA Master in Management, Law and Humanities of Sport werd onlangs voor de elfde keer in de nieuwe, invloedrijke SportBusiness-ranglijst van 2023 gerangschikt als de #1 postdoctorale sportmanagementcursus in Europa. Deze ongekende prestatie heeft de FIFA Master nu stevig gevestigd als een van de meest gerespecteerde in het internationale sportbedrijfsonderwijs.

De criteria die werden gebruikt voor het laatste onafhankelijke onderzoek onder academische opleidingen over de hele wereld waren onder meer de carrièrepaden van alumni, de tevredenheid van studenten, de diversiteit van de cursusinstroom, analyse van netwerkmogelijkheden en bredere universitaire partnerschappen.

Georganiseerd door het International Centre for Sports Studies (CIES) in samenwerking met De Montfort University in Leicester (VK), SDA Bocconi School of Management in Milaan (Italië) en de Universiteit van Neuchâtel (Zwitserland). Humanities of Sport is opgericht om managementonderwijs binnen de sportwereld te bevorderen. Het is uitgegroeid tot een topopleiding waar allround managers worden ontwikkeld die om kunnen gaan met de steeds complexer wordende sportwereld.

Nu ruim 90% van onze ruim 600 FIFA Master-afgestudeerden, die meer dan 120 nationaliteiten vertegenwoordigen, in de sportindustrie werken, bereikt de impact van de FIFA Master alle continenten en landen.

DE DEADLINE AANMELDING VOOR DE 25E EDITIE (2024-2025) VAN DE FIFA MASTER IS NU VOORBIJ

Ingediende aanvragen worden beoordeeld door de Wetenschappelijke Commissie. Het selectieproces zal ongeveer 3-4 maanden duren.

Aanvragen voor de 25e editie van de FIFA Master worden onder geen enkele omstandigheid meer geaccepteerd.

Voor degenen onder u die zich in de toekomst willen aanmelden: het online aanmeldingsformulier voor de volgende editie van de FIFA Master is vanaf begin oktober 2024 beschikbaar.

Een uniek programma

De FIFA Master neemt haar afgestudeerden mee op een unieke reis door drie verschillende Europese landen om sport te studeren. Drie vooraanstaande universiteiten in Groot-Brittannië, Italië en Zwitserland, die tot de meest sportgeoriënteerde landen van Europa behoren, zijn samengekomen om een eenjarig programma aan te bieden dat academisch onderwijs van topklasse combineert met praktische case studies, aangevuld met gastdocenten en veldbezoeken. De cursus richt zich op drie belangrijke en onderling verbonden aspecten van sport: Geesteswetenschappen, Management en Recht.

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

toelatingen

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen