Keystone logo
Chung Hua University

Chung Hua University

Chung Hua University

Invoering

Chung Hwa University werd opgericht in 1990. Onder de zorgvuldige planning van de raad van bestuur en schoolbegeleiders heeft de school de volgende prestaties en kenmerken:

Op werkgelegenheid gerichte drie middelbare scholen

Volgens de laatste onderzoeken van het ministerie van Onderwijs, 104 Manpower Bank en 1111 Manpower Bank, hebben afgestudeerden van de Chung Hwa University de drie hoogste prestaties: 'hoge arbeidsparticipatie, hoog salaris en hoge bedrijfstevredenheid'.

Onder hen is de arbeidsparticipatie van de studenten van onze school de eerste in de uitgebreide universiteit met uitstekende onderwijssubsidies van het ministerie van Onderwijs. Volgens 104 Human Bank-statistieken is het gemiddelde salaris van meer dan de helft van de afgestudeerden hoger dan het gemiddelde salaris van de afgestudeerden van de nationale particuliere universiteit, en staat het 5 opeenvolgende jaren op de ranglijst. 1111 Human Banking Corporation is het meest tevreden met de top 10 particuliere universiteiten.

De enige particuliere universiteit in het Zhumiao-gebied die internationale AACSB- en IEET-dubbele certificering heeft behaald

Chung Hwa University is de enige particuliere universiteit in het Zhuzhumiao-gebied die is geaccrediteerd door de American Association for the Promotion of International Business Schools (AACSB) en de Chinese Society of Engineering Education (IEET). De door studenten behaalde graden en studiepunten kunnen wereldwijd worden gebruikt.

De School of Management behoort niet alleen tot de top 5% van de beste bedrijfsmanagementscholen ter wereld, maar behoort ook tot de top 450 universiteiten in Azië in de QS-evaluatie van 2020 door het Britse onderzoeksbureau voor hoger onderwijs, en staat op de 11e plaats van uitgebreide particuliere universiteiten in Taiwan.

Locaties

  • Taipei

    Taipei, Taiwan

    Vragen