Keystone logo
Chosun University

Chosun University

Chosun University

Invoering

Onze universiteit creëert wereldwijde merkwaarde.

Chosun University, een van de 15 beste universiteiten in het land, heeft zusterrelaties opgebouwd met verschillende uitstekende buitenlandse universiteiten. De programma's van de zusteruniversiteit hebben de uitwisseling van professoren en studenten mogelijk gemaakt die een toegevoegde waarde hebben voor onze gemeenschap en een wereldwijde merkwaarde creëren. Door een breed scala aan meningen en zorgen van universiteitsleden op een democratische en transparante manier samen te brengen, heeft universitair bestuur gezorgd voor een omgeving van welvaart die is gebaseerd op respect en harmonie.

Onze universiteit streeft specialisatie na door middel van harmonie en communicatie.

De toekomst van de universiteit en onze gemeenschap kan worden gevonden in gespecialiseerd onderwijs en het aanmoedigen van baanbrekende leiders op nieuwe gebieden, terwijl tegelijkertijd harmonie wordt gecreëerd tussen de geesteswetenschappen, kunst, wetenschappen en natuur.

Onze universiteit streeft algemene verandering en hervormingen na.

Om de vele huidige problemen waarmee de universiteit te maken heeft te boven te komen en onze onderwijsdoelen te bereiken, moeten we verstandig kiezen voor optimale veranderingen en hervormingen. Chosun University kan en zal huidige problemen oplossen op basis van wat we hebben bereikt en zal blijven verbeteren voor een betere toekomst.

Door de realisatie van het universitaire en industriële samenwerkingssysteem, geavanceerd onderwijs, onderzoeksinfrastructuur en studentenondersteuningssystemen die hun persoonlijkheid en creativiteit respecteren, zal onze universiteit de beste universiteit in de provincie Honam worden, een van de 15 beste universiteiten in Korea. en een internationaal concurrerende universiteit in Noordoost-Azië en daarbuiten.

Locaties

 • Dong-gu

  Dong-gu, Zuid-Korea

  Opleidingen

   Instelling biedt ook:

   Vragen