Keystone logo
Chonnam National University

Chonnam National University

Chonnam National University

Invoering

Chonnam National University is een hal van leren en intelligentie die de geschiedenis heeft geleid en de tijd heeft verlicht. Het werd in 1952 geopend met de overtuiging dat 'het beschermen van het land een universiteit is die getalenteerde mensen voedt' te midden van chaos en oorlog.

Te midden van de veranderende tijden en de ontwikkeling van de beschaving, hebben we het voortouw genomen bij het beschermen van de universele waarden van democratie, mensenrechten en vrede. Hij was niet bang voor ontberingen en vervolging. Onder de vlag van waarheid, schepping en dienstbaarheid wilden we de academische wereld ontwikkelen, menselijke hulpbronnen koesteren en een hoeksteen worden van regionale en nationale ontwikkeling.

Er is een hyperverbonden samenleving geopend met IoT kunstmatige intelligentie en ICT-informatie- en communicatietechnologie. Het is ook een tijdperk van onzekerheid veroorzaakt door 'COVID-19'. Het is een tijdperk dat vraagt ​​om nieuwe regels en waarden die verder gaan dan bestaande normen en standaarden. Het is een tijdperk van grote transformatie waarin alles, van het persoonlijke leven tot de wereldorde, met een verbazingwekkende snelheid verandert.

Chonnam National University zal het voortouw nemen. We zullen de innovatie van het onderwijssysteem leiden, voorbereiden op de toekomst en evolueren naar een toekomstgerichte universiteit. We zullen het tijdperk van de 4e industriële revolutie en het post-corona-tijdperk leiden door creatieve, emotionele en gemeenschapszin te koesteren.

We gaan onze positie als onderzoeksgerichte universiteit verder verstevigen. We ondersteunen de hele onderzoekscyclus, van idee tot rijping en voltooiing, en dromen ervan een universiteit te worden die kan worden genomineerd voor een Nobelprijs voor de 100ste verjaardag van de opening van de school.

Als wereldwijde universiteit die uitwisselingen uitvoert met 557 universiteiten in 62 landen, zal ze steeds groter worden. Gebruikmakend van de diversiteit aan academici met meer dan 100 afdelingen, zullen we alle studies leveren die de mensheid nodig heeft, en zullen we een moedig intellect cultiveren dat ongeëvenaard is in de wereld.

Het wordt een academische gemeenschap waar de geavanceerde kennis van de universiteit en uitstekende wetenschap en technologie worden gedeeld met de lokale gemeenschap en naast elkaar bestaan. Het zal de eerste schakel zijn in een heilzame cyclus waarin uitstekend personeel de regionale innovatie leidt en een prachtige lokale gemeenschap creëert. Daarom zal het zich vestigen als een 'waardige en vrije Chonnam University'.

We vragen je altijd bij de Chonnam National University , die 'sterker en waardiger' vooruitgaat.

Locaties

  • Buk-gu

    Buk-gu, Zuid-Korea

    Vragen