Keystone logo
Chihuahua Centre for Postgraduate Studies  (Centro Chihuahuense de Estudios de Posgrado)

Chihuahua Centre for Postgraduate Studies (Centro Chihuahuense de Estudios de Posgrado)

Chihuahua Centre for Postgraduate Studies  (Centro Chihuahuense de Estudios de Posgrado)

Invoering

Welkom op het portaal van het Centro Chihuahuense de Estudios de Posgrado (CCHEP), een instelling van de regering van de staat Chihuahua gericht op professionele verbetering en permanente opleiding van onderwijsprofessionals.

Bij CCHEP zijn we ervan overtuigd dat onderwijs het beste middel is om de dromen van individuen en die van ons als samenleving te verwezenlijken. Om deze reden werken we elke dag aan het opleiden van onderwijsprofessionals met kwaliteit en menselijk gevoel, in staat om met uitmuntendheid en liefde les te geven, en om veranderingen in zichzelf, in hun klaslokalen en op scholen te bevorderen om het onderwijssysteem op te bouwen. en de samenleving die we willen erven aan de nieuwe generaties.

In onze instelling vinden onderwijsprofessionals een ruimte om hun vakbekwaamheid, hun onderwijspraktijk en hun leiderschap te versterken, zodanig dat zij elke dag op een betere manier bijdragen aan de maatschappelijke wens om kinderen en jongeren onderwijs te geven een realiteit. inclusief en uitmuntend. Op dezelfde manier zullen ze een ruimte vinden om ervaringen en leren te delen met een grote groep collega's en docenten-onderzoekers op hoog niveau, in een sfeer van kameraadschap en samenwerking.

Onze grootste trots zijn de honderden leraren die zijn afgestudeerd aan de CCHEP-klaslokalen en elke dag dragen ze de naam van onze instelling op vanuit de klas, school, schooltoezicht, openbare functie of vakbondsleven met hun leiderschap. , professionele kwaliteit en betrokkenheid bij hun werk en de samenleving. Dankzij hen worden we beschouwd als een van de beste instellingen op hoger niveau op het gebied van educatieve postdoctorale opleidingen.

Ik nodig je uit om kennis te maken met het Chihuahuense Center for Graduate Studies en om gebruikers te worden van deze website, waar je informatie kunt vinden over ons onderwijsaanbod, procedures, nieuws en informatie die van belang is voor academici en onderwijsprofessionals. Op dezelfde manier maak ik van de gelegenheid gebruik om u uit te nodigen voor een bezoek aan ons hoofdkantoor in de stad Chihuahua, Juárez, en Cuauhtémoc, Chihuahua.

Locaties

  • Chihuahua

    Avenida División del Norte,3707, 31200, Chihuahua

    Vragen