Keystone logo
Chicago State University Master of Science in Biologische Wetenschappen
Chicago State University

Master of Science in Biologische Wetenschappen

Chicago, IL, Verenigde Staten

2 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 6.248

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het Department of Biological Sciences biedt graduate studie die leidt tot een Master of Science degree. De selectie van specialiteiten, de zogenaamde tracks, beschikbaar in het programma biedt een mogelijkheid voor voortgezet onderwijs in de biologie buiten de bachelor's degree voor leraren, technici, toekomstige Ph.D. kandidaten, en personen in de paramedische beroepen in de gezondheidszorg, medische en andere aanverwante gebieden.

Departementale eisen voor toelating

Vervulling van de algemene eisen voor toelating tot de Graduate School. Voltooiing van een minimum van vijftien uur in de biologische wetenschappen met een minimale gemiddelde van B (3.0). Kandidaten met minder dan een B-gemiddelde kan worden beschouwd voor voorwaardelijke toelating op een driegangen basis.

Sporen van Study

studenten kunnen kiezen uit een van de vier tracks van studie voor de Master's Degree in Biologische Wetenschappen: Microbiële / Moleculaire Track; Applied Physiology Track; Environmental Biology Track; en Chemical Biology Track. Elke track bestaat uit een gedefinieerde set van college en practica dat de student in staat stellen om een ​​gestructureerde graduate niveau onderwijs krijgen door zich te richten op een bepaald gebied van de biologie.

Admissions Deadlines

De Graduate School accepteert toepassingen op een continue basis voor de meeste academische opleidingen; studenten die geïnteresseerd zijn in het verkrijgen van toegang tot een bepaalde termijn moet de toelating proces te voltooien door deze termijnen: Fall Term - 15 maart (1 maart voor alle Counseling aanvragers).
Spring Term - 15 oktober (een maand eerder voor internationale kandidaten).

Total Collegegeld en tarieven

3,926.00 $ - $ 6,248.00

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen