Keystone logo
Chicago State University College of Health Sciences

Chicago State University College of Health Sciences

Chicago State University College of Health Sciences

Invoering

Dean's welkomstbrief

Bedankt voor je interesse in CSU's College of Health Sciences-programma's. Onze faculteit omvat bekwame clinici en geavanceerde gezondheidswetenschappers die helpen bij het voorbereiden, koesteren en ontwikkelen van leiders in de gezondheidswetenschappelijke sector die de levering van gezondheidszorg beïnvloeden.

De faculteit heeft een rigoureus curriculum ontworpen met innovatieve klaslokalen, gesimuleerde / levensechte klinische practica en op de gemeenschap gebaseerde ervaringen om te voldoen aan de gezondheidszorgbehoeften van een divers gezondheidszorgsysteem.

Terwijl u uw toekomst als zorgprofessional bepaalt, kunt u kiezen uit een compleet aanbod van nationaal erkende, geaccrediteerde opleidingen, van niet-gegradueerden tot afgestudeerden. Er wacht u een uitstekende educatieve ervaring die uw leven zal verrijken en uw carrièremogelijkheden in het steeds groter wordende gebied van de gezondheidszorg zal verbeteren. Tijdens je tijd aan het College of Health Sciences kun je betrokken raken bij het brede scala aan onderzoeksactiviteiten van onze gewaardeerde faculteit en personeel.

We staan bekend om:

  • uitstekend onderwijs
  • uitstekende leeromgevingen voor studenten
  • innovatieve onderzoeksprogramma's
  • uitgebreide betrokkenheid van de gemeenschap.

Het College of Health Sciences omarmt een stedelijke missie. U kunt profiteren van een rijke culturele omgeving door veldwerk en stage-ervaringen. We werken samen met enkele van de beste zorginstellingen en medische centra in de regio Chicagoland.

Ik nodig u uit om door onze website te bladeren, om kennis te maken met de vele facetten van het College of Health Sciences hier aan de Chicago State University. We hopen u te helpen bij het bereiken van uw educatieve en professionele doelen met een carrière in de gezondheidszorg.

Beste wensen terwijl u aan uw educatieve reis begint!

Oprecht,

Tyra Dean-Ousley

Dr. Tyra L. Dean-Ousley, EdD, APRN, FNP-BC

Waarnemend Dean College of Health Sciences

Voorzitter, afdeling verpleegkunde

Locaties

  • Chicago

    South Cottage Grove Avenue,9601, 60628, Chicago

    Vragen