Keystone logo
Charlotte Christian College and Theological Seminary

Charlotte Christian College and Theological Seminary

Charlotte Christian College and Theological Seminary

Invoering

Dr. Eddie G. Grigg is de oprichter van Charlotte Christian College and Theological Seminary . Omdat hij ervan overtuigd was dat God wilde dat hij een evangelische school voor postsecundair onderwijs startte om predikanten op te leiden om de verstedelijking van Gods koninkrijk te bewerkstelligen, en de noodzaak om Gods Woord onbeschaamd te onderwijzen zoals door God geademd, begon dr.Grigg diegenen te zoeken die dat wilden. om te helpen bij het vervullen van deze visie.

Hij benaderde vrienden, Dr. Michael B. Steen en Dr. Daniel P. Kirk om zich bij de inspanning aan te sluiten, samen met de kerk die hij diende, New Life Baptist Church, die enthousiast een uniek partnerschap aanging met de embryonale instelling en het een ontmoetingsplaats bood. voor de eerste zes jaar.

Charlotte Christian College and Theological Seminary is een academische instelling die zich inzet voor de wereldwijde bevordering van het evangelie van Jezus Christus en zijn kerk door middel van educatieve training. Het is het doel van Charlotte Christian College and Theological Seminary om dienende leiders te ontwikkelen met een hoge academische opleiding, interpersoonlijke vaardigheden en morele constitutie. Het is onze wens dat elke student voorbereid, getraind en toegerust de wereld in gestuurd wordt om de Grote Opdracht te vervullen.

Locaties

  • Charlotte

    East Independence Boulevard,7520, 28227, Charlotte

    Vragen