Keystone logo
Charles R. Drew University of Medicine and Science Master of Science in Nursing and Post Master's Certificate - Psychiatric Mental Health Nurse Practitioner Program (PMHNP)
Charles R. Drew University of Medicine and Science

Master of Science in Nursing and Post Master's Certificate - Psychiatric Mental Health Nurse Practitioner Program (PMHNP)

Los Angeles, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De Psychiatric Mental Health Nurse Practitioner Track, neemt de verantwoordelijkheid op zich voor de verstrekking van gezondheidszorg op het gebied van geestelijke gezondheidsbevordering, ziektepreventie en klinisch beheer van psychische aandoeningen. De PMHNP is de geavanceerde praktijkverpleegkundige generalist en afgestudeerden van deze track ontwikkelen samenwerkingsrelaties met andere zorgverleners, ontwerpt en implementeert het zorgplan en is verantwoordelijk voor het verbeteren van klinische resultaten en zorgprocessen op een kwalitatieve, kosteneffectieve manier. De nadruk van dit programma ligt op het voorzien in de zorgbehoeften van achtergestelde bevolkingsgroepen.

Dit programma, dat wordt voltooid door middel van een voltijdstudie in klinische preceptor-omgevingen, biedt een flexibel, uitvoerend onderwijsformaat waarin de theoretische inhoud van alle cursussen elk semester in een weekendsessie per maand wordt onderwezen (zaterdag tot en met dinsdag). De rest van elk semester wordt onderwezen met behulp van zowel een face-to-face- als web-verbeterde pedagogische benadering voor samenwerking tussen student / faculteit, facultaire presentaties en verduidelijking van theoretische inhoud. Alle klinische cursussen worden aangeboden als onderdompelingspracticum-ervaringen, uitgevoerd in door de faculteit goedgekeurde, persoonlijke, klinische leeromgevingen. Studenten worden in het zomer-, lente- of herfstsemester als cohort toegelaten tot deze track.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen