Keystone logo
Central European University (CEU) Master of Arts in Museum Studies
Central European University (CEU)

Master of Arts in Museum Studies

Vienna, Oostenrijk

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

EUR 12.000 / per year *

Op de campus

* betaalbaar in één of twee termijnen, een niet-restitueerbare initiële termijn van het collegegeld (€ 500 EUR) wordt betaald om uw aanvaarding van ons toelatingsaanbod te bevestigen en wordt bijgeschreven op de eerste termijn van het collegegeld in jaar 1

Invoering

De tweejarige masteropleiding Museumstudies is een unieke samenwerking tussen de Central European University en het Wien Museum, waarbij studenten een rigoureuze academische opleiding in historische studies krijgen, gecombineerd met praktische, praktijkgerichte museumervaring. Het combineert mogelijkheden voor ervaringsgericht leren in de toonaangevende musea van Europa met zowel fundamentele cursussen in de geschiedenis en theorie van musea als de multidisciplinaire studie van het verleden. Het programma biedt studenten de vaardigheden, ervaring en professionele kennis die nodig zijn in het hedendaagse museum. Dit Engelstalige programma bereidt studenten voor op een breed scala aan carrières in musea en geheugeninstellingen over de hele wereld.

Programmaaccreditatie/registratie

  • Het programma werd goedgekeurd en geregistreerd door het New York State Education Department
  • Programma onderworpen aan accreditatie door het Agentschap voor Kwaliteitsborging en Accreditatie Oostenrijk (AQ-Oostenrijk)

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Over de school

Vragen