Keystone logo
Central European University (CEU) Master of Arts in internationale betrekkingen (2 jaar)
Central European University (CEU)

Master of Arts in internationale betrekkingen (2 jaar)

Vienna, Oostenrijk

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

EUR 12.000 / per year *

Op de campus

* betaalbaar in één of twee termijnen, een niet-restitueerbare initiële termijn van het collegegeld (€ 500 EUR) wordt betaald om uw aanvaarding van ons toelatingsaanbod te bevestigen en wordt bijgeschreven op de eerste termijn van het collegegeld in jaar 1

Invoering

Het programma is bedoeld voor studenten die een driejarige bacheloropleiding hebben afgerond en graag verder willen studeren, eventueel ter voorbereiding op een doctoraat. Het programma biedt een innovatieve, dynamische leeromgeving met relatief kleine klasgroottes en een interdisciplinair curriculum. Het is geaccrediteerd in zowel de VS als Oostenrijk.

Het tweejarige MA-programma in Internationale Betrekkingen combineert een rigoureuze theoretische en methodologische academische opleiding in internationale betrekkingen met regionale expertise. Interdisciplinariteit is ingebouwd in de structuur van het programma, dat is onderverdeeld in specialisaties: Mondiale orde en politiek (GOP), Internationale Politieke Economie (IPE) en Conflict en Veiligheid (CONSEC). Van studenten wordt verwacht dat ze cursussen van alle drie volgen, terwijl ze zich in een van deze cursussen kunnen specialiseren om de graad te voltooien. Naast blootstelling aan de belangrijkste onderwijsgebieden in het programma, zullen studenten ook een grondige voorbereiding krijgen op het gebied van academisch schrijven en onderzoeksontwerp en -methoden. Het programma vormt een aanvulling op solide academisch onderwijs met training in praktische en overdraagbare vaardigheden om onze afgestudeerden in staat te stellen concurrerend te zijn op de arbeidsmarkt binnen en buiten de academische wereld.

Het programma bestaat uit 60 US (120 ECTS) credits, inclusief de scriptie (10 US credits).

Dit is een voltijds MA-programma, daarom wordt van studenten verwacht dat ze tijdens het programma te allen tijde in Wenen verblijven. Van hen wordt verwacht dat ze voortdurend in contact blijven met het academische leven op de campus en snel reageren op elke communicatie van de afdeling.

Programmaaccreditatie/registratie

  • Het programma werd goedgekeurd en geregistreerd door het New York State Education Department
  • Programma geaccrediteerd door het Agentschap voor Kwaliteitsborging en Accreditatie Oostenrijk (AQ-Oostenrijk)

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Over de school

Vragen