Keystone logo
CETT - Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy

CETT - Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy

CETT - Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy

Invoering

CETT, de waarde van ervaring

CETT is de toonaangevende school voor hoger onderwijs in toerisme, gastvrijheid en gastronomie, een aangesloten centrum van de Universiteit van Barcelona. We hebben een echte internationale roeping en ons zeer gespecialiseerde team van professionals biedt studenten een model voor kenniscreatie en -overdracht, gebaseerd op nauwkeurigheid, innovatie en ervaring.

In meer dan 50 jaar is CETT een knooppunt geworden dat mensen verbindt en de academische wereld verbindt met het bedrijfsleven en het openbaar bestuur. We zijn toegewijd aan degenen die het leerproces beleven als een impuls voor groei en als een kans om hun levensdoelen te bereiken door interactie met de omgeving en anderen.

Onze expertise en ons vermogen om een verschil te maken in de sector, stelt CETT-studenten in staat een unieke leerervaring te beleven die het echte leven weerspiegelt en stelt hen in staat om nieuwe uitdagingen en opkomende trends het hoofd te bieden en erop te anticiperen. We zetten ons sterk in voor onze gemeenschap en we koesteren een constante geest van transformatie, en daarom voegt CETT waarde toe om onze sector professioneler en duurzamer te maken.

Redenen om voor CETT . te kiezen

Prestige

We worden ondersteund door 50 jaar ervaring.

Studentgericht

We zetten in op de empowerment van studenten in de co-creatie van projecten, de onderlinge verbondenheid buiten de lessen en het begeleiden van hun ervaring op de werkplek.

Toonaangevende faciliteiten

De Campus is ruim 3.600 m2 volledig uitgerust met de nieuwste technologie.

Deskundige docenten

De cursussen worden gegeven door professionals met ruime ervaring in de sector.

Academische mobiliteit en internationale stages

We stimuleren nationale en internationale uitwisselingen dankzij ons netwerk van partnerbedrijven.

Internationaal milieu

Meer dan 550 internationale studenten uit 53 landen studeren aan CETT.

Beschikking

Wij brengen de beste branchebedrijven binnen uw bereik zodat u uw professionele doelen kunt bereiken.

Mission Statement

De missie van Grup CETT is om door middel van ons eigen opleidingssysteem training en kennisoverdracht te bieden op het gebied van toerisme, gastvrijheid en gastronomie. Deze methode heeft als basis:

 • Een team van docenten en professionals dat wordt gekenmerkt door academische nauwkeurigheid en ervaring.
 • Het ontwikkelen van gespecialiseerde kennis op het gebied van toerisme, gastvrijheid en gastronomie, door de inbreng van expertise en onderzoek.
 • Het geleerde en de ervaring opgedaan via de toegepaste leerbedrijven van Grup CETT.
 • Onze nauwe banden met de mensen en bedrijven van de toeristische sector.
 • Een duidelijke internationale roeping.
 • De leerlingen kenmerken zich door onderscheidende kenmerken van een gedegen opleiding en de ontwikkeling van attitudevaardigheden.

Wij zijn een groep bedrijven die zich toelegt op training en die hoogwaardige diensten op het gebied van toerisme, gastvrijheid en gastronomie aanbiedt. De leden van de groep – het onderwijzend personeel, professionals en studenten – sturen onze inspanningen en werken aan een industrie die meer is afgestemd op de samenleving en de mensen. We waarderen initiatief, integriteit en zelfontwikkeling, werken als een team in een internationale context terwijl we onze verplichtingen aan ons eigen land nakomen.

Onze bedrijven kenmerken zich door hun duurzaamheid. Efficiëntie maakt ons competitiever, wat onze continuïteit garandeert, omdat de resultaten opnieuw kunnen worden geïnvesteerd in meer training en de gemeenschap.

Visie

We willen een internationale referentie zijn voor zowel academische excellentie als diensten in gastvrijheid en toerisme, toegewijd aan de verantwoorde ontwikkeling van zowel de industrie als de samenleving door het aanbieden van training, onderzoek, innovatie en deskundige kennis, vastberaden toegewijd aan de persoonlijke en professionele groei van al diegenen die deel uitmaken van onze groep.

principes

Bijdragen aan de ontwikkeling van de industrie:

 • Het onderhouden van de nauwe en constante banden tussen onze business units en de ontwikkeling van het toerisme.
 • Dynamiek, anticipatie en aanpassingsvermogen aan verandering bieden, altijd innovatie en ondernemersinitiatief ondersteunend.
 • Het ontwikkelen van deskundige kennis op het gebied van toerisme, het stimuleren van het belangrijkste onderzoek en onderzoek voor de industrie.

Bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling:

 • De mens centraal stellen in onze organisatie, professionele groei en zelflerend stimuleren, de ontwikkeling van de organisatie verbinden met die van de mensen die er deel van uitmaken.
 • Het sturen van de organisatie naar de klant, door maximale specialisatie van dienstverlening, corporatieve sensitiviteit en de menselijke maat in de omgang met onze klanten, zowel extern als intern.

Onze identiteit:

 • Academische uitmuntendheid: bereikt door de maximale nauwkeurigheid en kritische zin die zowel in de inhoud als in het onderwijs van onze opleidingsprogramma's aanwezig is.
 • Ons eigen trainingsprogramma: gebaseerd op specialisatie in de toeristenindustrie, training in professionele waarden en de ontwikkeling van vaardigheden zowel in de klas als in onze toegepaste leerbedrijven.
 • Onafhankelijkheid: gegarandeerd door het feit dat het een privaat centrum is, volledig zelf gefinancierd, dat niettemin de erkenning geniet van de Universiteit van Barcelona, waarmee het actief samenwerkt.
 • Bouwen aan ons land: respect voor onze taal begrijpen als een bijdrage aan multiculturalisme, zoals het hoort bij een organisatie met een duidelijke internationale oriëntatie.
 • Solidariteit: van een organisatie met een eigen subsidieregeling, betrokken bij internationale samenwerkingsprojecten met ontwikkelingslanden.
 • Duurzaamheid: respect voor het milieu opnemen in alle activiteiten van de organisatie, via managementsystemen die duurzaamheid in onze groei garanderen.
 • Het bouwen van onze school: begrepen als onze vaste toewijding om onze bedrijfsprincipes en waarden in al onze bedrijfseenheden te implanteren, waardoor onze identiteit een toegevoegde waarde wordt die duidelijk wordt in het aanbieden van onze diensten.

waarden

 • Roeping van dienstbaarheid: definieert onze motivatie om de behoeften van onze interne en externe klanten te kennen en te bevredigen, snelle en efficiënte antwoorden te geven op hun vragen en suggesties, waar mogelijk op die behoeften te anticiperen en speciale aandacht te besteden aan de menselijke maat.
 • Integriteit: in overeenstemming met ons ethisch engagement en de eerlijkheid van ons persoonlijk en professioneel gedrag, waarmee we elke situatie met maximale verantwoordelijkheid, respect en transparantie moeten aanpakken.
 • Toewijding aan training: de betrokkenheid en interesse tonen van iedereen die deel uitmaakt van de organisatie om als leraar, theoretisch of praktisch, deel te nemen aan onze verschillende trainingsschema's, deze uitdaging met enthousiasme en verantwoordelijkheid aan te gaan, als een kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.
 • Teamwerk: omvat ons vermogen en onze bereidheid om maximale samenwerking, communicatie en vertrouwen tussen iedereen die deel uitmaakt van de organisatie aan te moedigen om synergieën te genereren en gemeenschappelijke doelen te bereiken.
 • Initiatief: toont ons verlangen en vermogen om dynamisch en proactief te handelen, te anticiperen op en bij te dragen aan verandering, en vastberaden onze actieve rol te aanvaarden bij het bereiken van de doelstellingen van de organisatie.
 • Vermogen tot zelflerend en zelfontplooiend: definieert de drang om, individueel, iemands kennis en vaardigheden te verbreden, evenals het vermogen om al het geleerde te integreren in huidige of toekomstige professionele activiteiten, waardoor nieuwe waarde en groei worden gegenereerd, zowel individueel als collectief.

Statistieken

CETT-feiten en -statistieken

  Campusfuncties

   toelatingen

   Locaties

   Locaties
   • Barcelona

    Avinguda de Can Marcet,36, 08035, Barcelona

    • facebook
    • twitter
    • linkedin
    • youtube
    • instagram

   Vragen