Keystone logo
© Carrianna Field
CESTE, Escuela Internacional de Negocios

CESTE, Escuela Internacional de Negocios

CESTE, Escuela Internacional de Negocios

Invoering

Bij CESTE, Escuela Internacional de Negocios , bieden wij u een ander trainingsmodel. Voor universiteitsstudenten: officiële graden en masterdiploma's ingekaderd in het beste onderwijsmodel ter wereld: het Britse. Voor professionals en leidinggevenden: belangrijke prestigieuze certificeringen, executive programma's en coachingdiensten om u te helpen de volgende uitdaging in uw professionele carrière te overwinnen. Vanuit het CESTE Training Project dragen we bij aan de voorbereiding van leidinggevenden en managers die, hoewel ze kennis hebben van de meest geavanceerde technieken, ook oprechte, betrokken en ondernemende mensen zijn. Om dit te bereiken kijken we ernaar uit om de meest innovatieve methodologieën toe te passen, en we hebben in het Britse universitaire systeem het model gevonden dat we in onze programma's kunnen integreren. Voor ons is de student de hoofdrolspeler in zijn of haar leerproces, en we zijn allemaal beschikbaar om met hem samen te werken bij het bereiken van zijn academische, persoonlijke en professionele doelstellingen.

missie

Studenten zijn het middelpunt van ons werk en onze reden van bestaan.

Mensen opleiden en trainen, met een ondernemersroeping, bekwaam in het licht van de uitdaging van de digitalisering en van dienstverlening aan de samenleving, met integriteit en solidariteit, die in staat zijn waarde te genereren in hun bedrijven, organisaties en gemeenschappen.

Ontwikkel leerervaringen met innovatieve methoden en met een praktische oriëntatie, qua inhoud, vaardigheden en competenties, waardoor ze zich persoonlijk en professioneel kunnen ontwikkelen.

We werken eraan om de kwaliteit van de opleiding te waarborgen en te verbeteren en om van de besten te leren, om de inzetbaarheid van studenten te vergemakkelijken, waarbij zij centraal staan in hun leerproces.

uitzicht

Vernieuwende methodieken en toegewijd aan de toekomst.

We willen dat onze bijdrage aan het onderwijs, innovatief en in permanent contrast met de werkelijke behoeften, bedrijven en professionals mogelijk maakt, zowel in Aragon, als in die gebieden en landen die we kunnen bereiken met onze programma's, ontwikkeling en vooruitzichten voor economische groei.

Als universitair centrum begrijpen we dat onze bijdrage niet alleen jonge mensen moet bereiken, maar ook professionals die in ons een permanente roeping vinden om door te gaan met trainen en enthousiast te zijn over het groeien in vaardigheden en professionele mogelijkheden.

Waarden en cultuur

De ontwikkeling van onze studenten, hun rol in hun leerproces, zowel qua inhoud als vaardigheden, en onze betrokkenheid bij de omgeving waarin wij met ons werk aanwezig zijn, staan centraal in de waarden en ons beleid als de ontwikkeling van onze Missie en Visie. .

We hebben het gespecificeerd, rekening houdend met wat er is bijgedragen vanuit onze contacten met de UWTSD (University of Wales Trinity Saint David), door:

 • Samenwerking en totstandkoming van een reeks strategische relaties op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Dit soort netwerken heeft het potentieel om onze studenten, medewerkers en partners te inspireren om nieuw toekomstig onderwijs te creëren.
 • Inclusie door studenten op de eerste plaats te zetten en permanente educatie zonder barrières te verdedigen. Wij ondersteunen studenten van alle achtergronden en in alle stadia van hun opleiding. Wij begeleiden tweede kansen en professionele heruitvindingsprocessen.
 • Inzetbaarheid en creativiteit, profiteren van ondernemerschap, onderzoek, de creatieve en ondernemende vaardigheden van onze studenten, onderwijsprogramma's kunnen aanbieden die hen de beste kansen bieden om werk te verkrijgen en hun overdraagbare vaardigheden te ontwikkelen.
 • Duurzame ontwikkeling via een systeemgebaseerde aanpak die betekenisvolle en relevante onderwijstrajecten biedt en sociale verantwoordelijkheid en leren bevordert.
 • De toewijding om samen te werken bij de ontwikkeling van de gebieden waarin ons werk wordt uitgevoerd, met speciale aandacht voor Aragon, waarbij aandacht wordt besteed aan de behoeften van ontwikkeling en het versterken van zijn sterke punten, en iedereen daarvoor wordt ingezet.
 • Het concept van mondiaal burgerschap door de ontwikkeling van andere multinationale activiteiten en kansen voor onze studenten, medewerkers en partners.
 • Met de steun van onze academische partners, de ontwikkeling van onderzoek en de sociale impact ervan, in overeenstemming met de doelstellingen ervan.

Professionele accreditaties: al onze programma's

Bij CESTE wordt onze diversiteit aan onderwijsprogramma's bepaald door een uitzonderlijke methodologie: de Britse. Onze studenten profiteren niet alleen van de officiële kwalificatie van de Universiteit van Wales, maar ook van CESTE 's eigen accreditatie. Daarnaast biedt onze samenwerking met toonaangevende partijen uit diverse sectoren de mogelijkheid om diverse aanvullende certificeringen aan te bieden.

Met een scala aan opties, waaronder MBA's, masterdiploma's, postdoctorale graden, bachelordiploma's en professionele accreditaties, streven wij ernaar uw academische en professionele groei te stimuleren.

Campusfuncties

Ons hoofdkantoor

Wij zijn gevestigd in een van de rustigste en mooiste gebieden van Zaragoza (Spanje), direct naast het keizerlijke kanaal van Aragon, naast een van de belangrijkste sportcentra in de stad en de Sagrada Familia School. Ons hoofdkantoor is gevestigd in ons eigen gebouw met klaslokalen, kantoren, werkkamers en onze residentie voor internationale studenten.

Een bevoorrechte locatie

Wij zijn gevestigd in een van de rustigste en mooiste delen van de stad Zaragoza (Spanje), waar het keizerlijke kanaal van Aragon doorheen loopt.

Direct naast ons hoofdkantoor ligt het Casablanca Stadion, een sportcentrum met prachtige faciliteiten waar u tal van sporten kunt beoefenen en beoefenen (voetbal, tennis, paddle tennis, zwemmen,...) en dat ook beschikt over een verwarmd zwembad, een fitnessruimte en sportterreinen. ontspanning en esthetiek.

Onze klaslokalen en ruimtes

Ons hoofdkantoor is verdeeld over vier verdiepingen en beschikt over klaslokalen en werkruimtes die zijn uitgerust voor presentaties, teamwerk of allerlei soorten creatieve sessies, volgens ons onderwijsmodel.

We hebben onlangs het WIFI-netwerk gemoderniseerd, waardoor de snelle internetverbindingen in onze ruimtes verder zijn verbeterd.

Hoewel de digitale wereld het academisch onderzoek radicaal heeft getransformeerd, blijft onze bibliotheek een ruimte voor ontmoeting en teamwerk.

Ten slotte is de Assembly Hall een unieke ruimte die we wijden aan bijzondere momenten uit het academische leven, maar ook aan sessies en presentaties van bijzonder belang.

  toelatingen

  Om toelating tot CESTE International Business School in Spanje aan te vragen, moeten aanvragers aan de academische vereisten voldoen, waaronder:

  • De middelbare school of een opleidingscyclus in het onderwerp hebben afgerond.
  • Vervolgens moeten ze het online aanvraagformulier invullen en samen met de benodigde documenten indienen.
  • In sommige gevallen kan een intakegesprek nodig zijn.

  Beurzen en financiering

  CESTE heeft beurzen en hulp via het CESTE Foundation-programma en ook voor studenten met een briljant academisch record. Ontdek op deze pagina de mogelijkheden.

  CESTE Foundation-beurzen

  De CESTE Foundation, Education and Business zal beursaanvragen bestuderen van studenten die geïnteresseerd zijn in studeren aan CESTE met economische problemen en goede academische prestaties.

  Deze beurzen worden aangeboden aan nieuwe Spaanse studenten (of inwoners van Spanje) en kunnen oplopen tot 50% van de kosten van de studie in het geval van universitaire graden en tot 80% in het geval van masters.

  Andere beurzen beschikbaar

  Universitaire carrières

  Voor de programma's Bachelor in Business Management en Bachelor in Applied Computing worden de volgende beurzen, beurzen en professionele loopbaanplannen voor "Academic Excellence" aangeboden:

  • 15 Beurzen voor nieuwe studenten tot 50%
  • 5 Beurzen voor toegang tot de 2e cyclus van de graad tot 25%

  Masterprogramma's

  Voor de programma’s MBA, Master in Financial Management, Master in Networks and Cybersecurity en Master in Data Science & Artificial Intelligence worden 20 ‘Academic Excellence’-beurzen tot 80% toegekend.

  Oud-studenten en werknemers van organisaties die lid zijn van de CESTE Business Club

  Over het algemeen krijgen alumni van CESTE programma's en medewerkers van bedrijven die lid zijn van de Business Club 10% korting op elk trainingsprogramma dat door CESTE wordt gelanceerd.

  CESTE Foundation Partners

  Preferentiële economische voorwaarden voor prijs en financiering.

  Ranglijsten

  Het Britse universiteitsmodel, altijd in de topposities ter wereld en op de Europese ranglijst van universiteiten (4 van de 6 beste universiteiten ter wereld zijn Brits), en gegarandeerd door de hoge normen van de QAA (Quality Assurance Agency for Higher Education van United Koninkrijk).

  Locaties

  • Zaragoza

   Paseo de los Infantes de España, 3, 50012, Zaragoza

   Vragen