Keystone logo
© CESINE
CESINE

CESINE

CESINE

Invoering

Leer door te oefenen

Ze zeggen dat oefening kunst baart. Bij CESINE bieden we je een educatieve ervaring van hoge kwaliteit die wordt gekenmerkt door professioneel werk en de begeleiding van een actieve docent.

Onze pragmatische pedagogie zorgt voor een soepele en succesvolle overgang naar de wereld van werk. Daarom onderscheidt de methode CESINE zich door zijn effectiviteit bij het opleiden van jonge professionals. Dit is en zal altijd deel uitmaken van onze filosofie.

Het simpele idee om de beste professionals van morgen op te leiden

CESINE is meer dan een school, het is een evolutief onderwijsproject dat zich aanpast aan het heden. We leiden al 28 jaar uitstekende professionals op met een toewijding aan praktisch onderwijs gericht op de arbeidsbehoeften van de internationale wereld.

kwestie van identiteit

De aanwezigheid van CESINE van de beste posities op de internationale ranglijst weerspiegelt de grote erkenning voor de kwaliteitstraining, het internationale karakter en de uitgesproken oriëntatie op de ontwikkeling van de vaardigheden en competenties waar bedrijven en recruiters het meest om vragen.

Programma's met praktijkcases

Geregisseerd door actieve professionals.

Professionele praktijken

Dompel je onder in een nationaal bedrijf of in het buitenland.

Vast netwerk van contacten

Maak verbinding met universum CESINE .

Nauwe en persoonlijke behandeling

Wij helpen je het beste uit jezelf te halen.

Een internationaal erkende school

Top 3

i2N-ranglijst

Classificatie opgesteld door PWC en Education First van 40 particuliere Spaanse universitaire instellingen.

TOP 16

EDUNIVERSAL-ranglijst

+9 posities in 1 jaar bij de beste business schools in Spanje en Double Palma of Excellence 2021 in deze prestigieuze internationale ranglijst.

QAA

Bureau Kwaliteitszorg Hoger Onderwijs

Uitstekende kwalificatie in jaarlijkse en onafhankelijke audits op onderwijsniveau, onderwijs, onderzoek of de middelen en middelen die beschikbaar zijn voor studenten.

QS STER

QS Stars internationale accreditatie

Maximale score (5 sterren) op onderwijzend personeel en infrastructuur en 4 sterren op inzetbaarheid en maatschappelijke betrokkenheid. Hoge erkenning binnen het werelduniversitair onderwijs.

EFMD

EFMD-lid

Onderdeel van de meest erkende International Organization of Business Schools ter wereld die de kwaliteit van het hoger onderwijs en de impact op het management accrediteert.

Santander wordt geleefd, geademd

Santander transformeert je. Het is niet alleen een van de mooiste toeristische steden in Noord-Spanje, maar het is ook een gerenommeerde universiteitsenclave. Het heeft een bruisend cultureel leven en een overvloedig aanbod van vrije tijd en sport. Het is dynamisch, traditioneel en tegelijkertijd kosmopolitisch, ideaal om een onvergetelijke ervaring te beleven.

Locaties

Locaties
 • Santander

  Calle José Simón Cabarga,6, 39005, Santander

  • Paris

   214 boulevard Raspail, 75014 Paris +33 1 76 40 10 45, , Paris

   Vragen