Keystone logo
CESA  College of Higher Studies in Administration

CESA College of Higher Studies in Administration

CESA  College of Higher Studies in Administration

Invoering

Het College of Higher Studies in Administration (CESA) is een instelling voor hoger onderwijs met een academisch, monodisciplinair karakter, met administratieve, financiële en academische autonomie. Vier pijlers - innovatie, ondernemerschap, ethiek en leiderschap - vormen de navigatiekaart van CESA.

De instelling staat op de lijst van een van de beste business schools van het land en heeft verschillende accreditaties en onderscheidingen ontvangen van nationale en internationale entiteiten. Aan de recentelijk toegekende verlenging van de hoogwaardige accreditatie van haar undergraduate-programma zijn andere erkenningen toegevoegd die de actieve en pioniersrol in het academische ecosysteem benadrukken: hoogwaardige institutionele accreditatie verleend door het Ministerie van Onderwijs, het lidmaatschap van AACSB Business Education Alliance, de EDAF Development-erkenning (voor de toewijding aan kwaliteit en continue verbetering van de instelling) en de Changemaker Campus-certificering, Ashoka, als een opleidingscentrum voor veranderingsagenten.

De huidige rector is Henry Bradford Sicard, die bedrijfskunde studeerde aan CESA. Hij heeft ook een MBA van het Instituto de Empresa de Madrid, waar hij momenteel promoveert in Business Management (DBA).

Locaties

  • Bogotá

    Diagonal 35,5a-57, 110311, Bogotá

    Vragen