Keystone logo
Centro Universitário UNA

Centro Universitário UNA

Centro Universitário UNA

Invoering

65056_0.jpg

op

Met een levendige en innovatieve aanpak, we zijn het 6e jaar, Best Private University Center of Mines en het 7e jaar op rij de Best Private Universitair Centrum BH; volgens de beoordeling van de IGC (Algemene Index van de kuren) vrijgegeven door het ministerie van Onderwijs (INEP / MEC) in Maart / 2017 - de belangrijkste nationale indicator van de kwaliteit van het hoger onderwijs in Brazilië.

Onze positie als de Best Private Universitair Centrum Mine is het resultaat verplichting met degelijke professionele en menselijke ontwikkeling van onze studenten.

We hebben meer dan 50 undergraduate programma's, waaronder vrijgezel, undergraduate en technologische afstuderen, en velen zijn gescoord in Editora's Student Guide april (met 62 sterren in de editie 2017 van de Gids) en de University Ranking Folha de São Paulo - RUF.

Onze Graduate Programme biedt meer dan 60 gespecialiseerde cursussen en twee master's graden in Management en Sociaal Beheer, onderwijs en lokale ontwikkeling-gerangschikt onder de beste in Brazilië door de Higher Education Personnel Improvement Coordination (CAPES).

Inzet en passie

Al dit werk wordt toegepast door docenten, meesters en artsen van erkende academische bekwaamheid en de markt, met de steun van ervaren medewerkers en over het onderwijs gepassioneerd. Beide krijgen de volledige steun van de One als de opleiding en professionele ontwikkeling, evenals alle aandacht voor de menselijke en persoonlijke.

Wij zijn een van de 100 beste plaatsen om te werken in Brazilië, voor de 6e opeenvolgende jaar (2011, 2012, 2013, 2014, 2015 en 2016), gekozen door de GPTW Instituut / Journal Times. In 2016, een onderzoek uitgevoerd door GPTW werden ook verkozen tot de 2e beste bedrijf om te werken in Minas Gerais, in de "meer dan 1.000 werknemers." En in 2017, werden we beschouwd als de 2e achtereenvolgende jaar, het beste bedrijf voor vrouwen om te werken in Brazilië.

Tijdens onze 56 jaar ervaring in het hoger onderwijs, gevierd op 20 oktober, kwam in 2016 met 16 eenheden in Minas Gerais en Goiás, gelegen in Belo Horizonte, Betim, goede orde, Catalaans, graaf, Divinópolis, Nova Serrana, Pouso Alegre, Sete Lagoas en Uberlândia.

Deze prestaties zijn alleen mogelijk met en de dagelijkse inzet voor een pedagogisch en inspirerende leeromgeving die wekt bij mensen de passie voor een volledige leven op te bouwen en respecteren de kenmerken van elke.

Missie, Visie en Waarden

Met de daadwerkelijke participatie en directe bijdrage van meer dan 2000 mensen, waaronder leraren en medewerkers, hebben we onze missie en visie, in een geweldig voorbeeld van hoe u de toekomst van Una gezamenlijk kunnen bouwen gebouwd.

 • Missie

Transformeer het land voor het onderwijs, met competentie en passie inspireert onze studenten, docenten en medewerkers om hun dromen en potentieel als individuen, professionals en agenten van sociale transformatie te realiseren.

 • Uitzicht

Om erkend te worden als een instelling voor hoger onderwijs van hoger onderwijs impact van het land, met een waarde voor de kwaliteit van het onderwijs, de ontwikkeling van professionals en de werkbaarheid van haar studenten en afgestudeerden.

 • Onze handvest van de waarden

Una bouwde zijn Handvest van waarden, met vijf fundamentele principes dat alle besluiten van de instelling te leiden. Het is het ware kompas dat iedereen in de richting van de realisatie van een droom gedreven door onze missie, die is om het land te veranderen voor het onderwijs, de opleiding van professionals op de arbeidsmarkt, onder leiding van ethisch gedrag en burger houding zal bewegen, door middel van academische uitmuntendheid en administratieve en toepassing van moderne pedagogische praktijken.

 • Samenwerking - Om samen te werken is om in een gezonde relatie van wederzijdse afhankelijkheid in de richting van gemeenschappelijke doelen en wederzijdse voordelen samen te werken. De samenwerking versterkt de teamgeest, solidariteit, en aanzetten tot ons vermogen om informatie, kennis en ervaringen te delen.
 • Transparantie - is de praktijk verantwoordelijk en dubbele van de waarheid en integriteit, die de samenhang impliceert tussen wat je denkt en wat je doet, rekening houdend met de opvattingen van anderen.
 • Respect - Het is zich bewust zijn van onze rechten en plichten, evenals de andere, begrip en individuele verschillen accepteren en het afdwingen van onze aandacht voor menselijke waarden.
 • Commitment - Het is verder te kijken dan persoonlijke belangen, de belangen van anderen en de instelling, uitgaande van de inzet voor de opbouw van een betere wereld.
 • Innovatie - is anders doen. Het vermogen ontwikkelen voor te stellen wat niet bestaat. Zij vraagt ​​de routine en gewoonten. Je leert om te leven met het onbekende, de verschillende, verrassende en nieuw. Het blijkt de droom in werkelijkheid.

Locaties

 • Belo Horizonte

  Rua dos Guajajaras, 175 - Centro, , Belo Horizonte

Vragen