Keystone logo
Centro de Estudios Biosanitarios

Centro de Estudios Biosanitarios

Centro de Estudios Biosanitarios

Invoering

Over ons

Wij zijn het Centro de Estudios Biosanitarios CEB, het is een opleidings-, onderzoeks-, advies- en onderwijscentrum gespecialiseerd op het gebied van experimentele wetenschappen en gezondheidswetenschappen.

Samen met de beste nationale en internationale experts hebben we bachelor- en postdoctorale cursussen en masteropleidingen op biosanitair gebied ontworpen volgens de eisen en behoeften van professionals en elke instelling.

Sinds 2004 geven we les in de MOM Master in Moleculaire Oncologie, een baanbrekende gespecialiseerde postdoctorale opleiding in Spanje en uniek in de wereld, die in privéformaat wordt gegeven door CEB en in officieel formaat in samenwerking met de Rey Juan Carlos Universiteit (URJC). .

We bieden ook cursussen in dierproeven en advies en onderzoek op het gebied van biosanitaire bio-ethiek, gericht op farmaceutische bedrijven.

Over onze wetenschappelijk directeur

Dr. Mónica López Barahona Doctor in de chemische wetenschappen (specialiteit in biochemie en moleculaire biologie) van de Complutense Universiteit van Madrid.

Locaties

 • Madrid

  Calle Goya, 77 2 Escalera Derecha, Madrid, Spain, 28001, Madrid

  Opleidingen

   Instelling biedt ook:

   Vragen