Keystone logo
Centria University of Applied Sciences Master of Engineering, Informatietechnologie, Cloudgebaseerde software-engineering (blended learning)
Centria University of Applied Sciences

Master of Engineering, Informatietechnologie, Cloudgebaseerde software-engineering (blended learning)

Kokkola, Finland

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Aug 2024

EUR 10.000 / per year *

Blended

* collegegeld is alleen van toepassing op studenten van buiten de EU/EER/Zwitserland. Vraag meer info over collegegeld en beurzen

Invoering

De Master of Engineering-opleiding geeft je vaardigheden om cloudontwikkeling en -architectuur onder de knie te krijgen in de context van intelligente industriële toepassingen. De studies geven u geavanceerde kennis, vooral op het gebied van cloudarchitectuur en hoe u de cloud als softwareplatform kunt gebruiken. Je bestudeert ook management- en onderzoeks- en ontwikkelingsmethoden en -tools. Met deze studies ben je klaar om meer verantwoordelijkheid te nemen op het gebied van digitalisering. De masterscriptie is een groot deel van de opleiding en je krijgt de kans om deze vanaf het begin van je studie te plannen. Na afronding van het programma kun je de cloudontwikkeling van bedrijven leiden om hun bedrijfsgroei te ondersteunen.

In het jaarlijkse nationale onderzoek zijn onze masterstudenten nu al twee jaar op rij Centria gerangschikt als de beste hogeschool in Finland. De opleiding is ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van het beroepsleven.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen