Keystone logo
Centre for Advanced University Studies (Centro de Estudios Superiores Universitarios)

Centre for Advanced University Studies (Centro de Estudios Superiores Universitarios)

Centre for Advanced University Studies (Centro de Estudios Superiores Universitarios)

Invoering

Namens ons allen die deel uitmaken van dit House of Studies, ben ik verheugd deze boodschap te delen om u te laten weten wie we zijn, wat we doen en wat ons educatieve aanbod is.

Onze instelling is opgericht in 1993, met de bedoeling om de beste optie te bieden voor het studeren van midden-, hoger en postdoctoraal niveau. Sinds de oprichting achten we het noodzakelijk om een hoog academisch niveau te bereiken, dit is de fundamentele pijler van ons dagelijks werk en onze visie.

Het Center for Higher University Studies heeft in de loop der jaren academisch en sociaal aanzien verworven, waardoor het ons consolideert als de beste onderwijsoptie in de staat Mexico, Mexico-Stad en andere staten.

Door te worden opgenomen in de Autonome Universiteit van de staat Mexico en de minister van Onderwijs van de regering van de staat Mexico, voldoen we aan normen die de academische en professionele kwaliteit waarborgen die de samenleving vereist, om het bovenstaande te bereiken hebben we opgeleid personeel en docenten met het profiel voor elk vak.

Voor de integrale ontwikkeling van de studentengemeenschap voert de CESU academische, culturele, sportieve en recreatieve activiteiten uit zoals congressen, workshops, conferenties, ronde tafels, forums, seminars, kennisolympische spelen, bezoeken aan openbare en particuliere organisaties, artistieke uitvoeringen, toernooien. evenementen op het gebied van sport en samenleven en integratie.

Locaties

  • Santiago Tianguistenco

    Manuel Aldama, 52600, Santiago Tianguistenco

    Vragen