Keystone logo
Central College Dublin

Central College Dublin

Central College Dublin

Invoering

Als CollegeMoedigen we onze studenten om zich te concentreren op het genieten van de ervaring van het verwerven van nieuwe vaardigheden die hen zal helpen in hun toekomstige carrière gekozen. Wij zijn trots op het waarborgen van onze docenten zijn quali ed en ervaren professionals.

We willen ervoor zorgen dat u een uitstekende ervaring tijdens uw tijd hier bij Centraal College - Zowel in de klas als daarbuiten. Onze student care team staan ​​klaar om al uw vragen te beantwoorden over het leven in Dublin en alle andere vragen die u heeft en onze sociale activiteiten programma zal u kennismaken met vele di Erent Ierse ervaringen. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze school!

Onze Missie De missie van de CCD is om uitstekende opleidingen en diensten voor studenten die voldoen aan en overtreffen de verwachtingen van onze studenten te voorzien:

College Ethos en Strategie

Het ethos van CCD is om het welzijn van onze studenten in het hart van alles wat we hebben om ervoor te zorgen dat elke student heeft een uitstekende ervaring in CCD. Even CCD inspanningen om ervoor te zorgen dat het college een positieve werkomgeving voor alle medewerkers.

De algemene strategie van het college is om zichzelf overwerk positioneren als een toonaangevende leverancier van kwaliteit educatieve programma's via het aanbieden van een uitstekende student ondersteunende diensten en goed ontworpen en goed geleverd opleidingen door gekwalificeerde en ervaren professionals onderwijs geleverd.

Onze visie Visie Centraal College Dublin is om uit te blinken in het leveren van hoge kwaliteit van het onderwijs aan studenten.

Wij streven ernaar om onze studenten voor te bereiden met de kennis en vaardigheden om hen te helpen om hun carrière doelen te bereiken.

Wij streven ernaar om een ​​verrijkte leeromgeving die studenten in staat stelt om hun kennis te versterken en wordt levenslang leren te creëren.

Locaties

 • Dublin

  Central College Dublin, 3 Ellis Quay, , Dublin

  Opleidingen

   Instelling biedt ook:

   Vragen