Keystone logo
Cencalli Institute of Family Therapy

Cencalli Institute of Family Therapy

Cencalli Institute of Family Therapy

Invoering

De noodzaak van hoogopgeleide menselijke hulpbronnen voor de studie, zorg en rehabilitatie van Mexicaanse gezinnen leidde tot de oprichting van het "Cencalli" Family Therapy Institute. Een instelling die de taak op zich nam om GEZINSTHERAPIE in Mexico een academische goedkeuring te geven, die haar afgestudeerden zou ondersteunen met officiële documenten, die zij behaalde sinds 1987, aangezien het de eerste instelling in Mexico was die een postdoctorale opleiding had met erkenning van officiële geldigheid van studies door de minister van Openbaar Onderwijs.

Vanaf dat moment heeft het Cencalli Instituut meer dan 40 generaties specialisten en docenten opgeleid in gezinstherapie van verschillende instellingen zoals het IMSS, het DIF, het IPN, INMUJERES, onder anderen. Zijn wetenschappelijke studies hebben hem in staat gesteld om gespecialiseerde artikelen te publiceren in Mexicaanse en buitenlandse tijdschriften zoals Family Systems Medicine en Family Process, evenals boeken die zijn gepubliceerd door prestigieuze uitgevers zoals Manual Moderno en Trillas, wat heeft geresulteerd in zijn registratie bij CONACYT, als onderwijsinstelling en onderzoek.

Het Cencalli Instituut houdt zich ook bezig met de verspreiding van kennis over gezinstherapie in Mexico, en organiseert om de twee jaar een colloquium, dat de meest prestigieuze onderzoekers in gezinnen en gezinstherapie in ons land samenbrengt,

Locaties

  • México

    Galeana,1255, 31500, México

    Vragen