Keystone logo
Central European Management Institute (CEMI)

Central European Management Institute (CEMI)

Central European Management Institute (CEMI)

Invoering

Welkom in de toekomst van 100% online MBA!

Wie zijn we?

Gelegen in het hart van Europa - de stad Praag , waar de eerste universiteit al in 1348 werd opgericht, biedt het Central European Management Institute ( CEMI ) unieke, in het VK geaccrediteerde , 100% online MBA-programma's die in het Engels worden gegeven door de team van ervaren universitaire docenten van over de hele wereld. MBA-programma's bij CEMI zijn ontworpen voor de behoeften van internationale studenten en de wereldwijde arbeidsmarkt. Met meer dan 1600 studenten CEMI tot de belangrijkste aanbieders van online MBA- studies in Europa.

Afstudeerceremonie van onze MBA-student in Praag

Waarom zou je voor onze school kiezen?

1. Erkende Britse accreditatie

We hebben de prestigieuze internationale accreditatie van de Britse autoriteit ASIC (Accreditation Service for International Schools, Colleges and Universities). Door te voldoen aan de meest uitdagende criteria voor de kwaliteit van lezingen, docenten en onderwijspraktijken, zijn wij de enige instelling in Centraal-Europa die de hoogste topstatus van ASIC Premier Institution heeft bereikt. Deze accreditatie is geldig tot mei 2022 .

2. Internationaal team van docenten

Je MBA-programma wordt gegeven door ervaren universitaire docenten uit landen als de VS , het VK , Spanje , Italië , Frankrijk , Ierland , Brazilië , Tsjechië - echt wereldwijde kennisuitwisseling, vind je niet?

<img class=" image-element img-responsive " title=" Enkele van onze MBA-docenten bij <span translate= "no">CEMI instituut" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit /element/11/118572_MyPost1.jpg" alt="Sommige van onze MBA-docenten aan het CEMI-instituut" />

3. Betaalbare lessen, persoonlijke benadering

Ons collegegeld begint bij 3.956 € zonder btw voor het volledige MBA-programma (deze aanbieding is slechts geldig tot 31.12.2019) . Bovendien kunt u het collegegeld in maximaal 12 termijnen betalen. Omdat het programma 100% online is, zijn er geen accommodatie- en reiskosten nodig om het programma af te ronden. Niet-EU-studenten betalen geen btw .

Tijdens je hele studie zorgt je persoonlijke studieadviseur voor al je studiebehoeften en begeleidt je tijdens je studie - van het opstellen van een studiecontract tot je diploma-uitreiking.

Ons pand voor parttime MBA-studenten

Hoe profiteert u van onze MBA?

 • 84% van onze afgestudeerden zegt tijdens hun MBA-studie nuttige praktische kennis en vaardigheden te hebben opgedaan.
 • 74 % van onze afgestudeerden profiteerde van de MBA-studies door specifieke problemen en specifieke situaties in hun huidige baan op te lossen.
 • 73% van onze afgestudeerden voelt een concurrentievoordeel en winst op de arbeidsmarkt dankzij een MBA-diploma in vergelijking met mensen die geen MBA-diploma hebben.
 • 62% van onze afgestudeerden zegt dat ze een hogere waarde hebben voor het bedrijf waarin ze werken na hun afstuderen met een MBA.
 • 61% van onze afgestudeerden beweert dat de kennis van hun MBA nieuwe kansen voor hun bedrijf opende.
 • 58% van onze afgestudeerden kreeg een betere baan in een ander bedrijf of promoveerde binnen het bedrijf waar ze feitelijk werkten.
 • 57% van de afgestudeerden zegt dat hun netwerk van professionele contacten is uitgebreid dankzij MBA-studies.

Dit onderzoek door onderzoeksbureau STEM/MARK werd tussen 2018 uitgevoerd op een steekproef van 200 MBA-afgestudeerden van CEMI .

Wat zeggen onze afgestudeerden over hun MBA?

Anastasija Zapletalova, MBA - Sales en Marketing Consultant , Randstad Holding

Kristina Stipovic, MBA - Manager bij Career Development Center , Universiteit van Amsterdam

Christopher Seviour, MBA - Bunker Trader, ARTE Bunkering

118528_1-male.jpg

Vladimira Babjakova, MBA - zakelijk directeur, Banking University Bratislava

“De docenten waren geweldig, het zijn mensen met echte ervaring die ze aan ons kunnen doorgeven en die niet in boeken terug te vinden zijn, maar in hun interessante en spannende ervaringen. De docenten waren absoluut geweldig. Ik voelde dat het professionals waren met ervaring . Ik denk dat alle docenten zeer gekwalificeerd waren. Het heeft me vooruit geholpen op het gebied van strategisch management en controlling.”

MBA-afgestudeerde Sarka Richterova

Sarka Richterova, MBA - Klantenservice , ArcelorMittal

“De internationale docenten uit verschillende disciplines, hun conceptie van gegeven vraagstukken en de daaropvolgende toepassing in de dagelijkse praktijk hebben me geleerd om een beter en efficiënter lid van een groot werkteam te zijn . Ik ben meteen veel theoretische informatie gaan toepassen in de praktijk en dankzij de opgedane kennis ben ik slagvaardiger en kan ik doelen helder omschrijven .”

MBA-afgestudeerde Jiri Rada

Jiri Rada, MBA - Sector Sales Manager , Candy Hoover

“Ik heb CEMI voor mijn studie omdat het een uitgebreid e-learningsysteem biedt waarmee ik mijn drukke werkschema kon combineren met mijn studie . Ik kan zeggen dat alle docenten waarmee ik heb gecommuniceerd een goede indruk op mij hebben gemaakt dankzij hun professionele en academische kwaliteit . Ik zou zeker aanraden om bij CEMI studeren. Het was een groot voordeel voor mij en het zal een goede aanwinst zijn voor mijn toekomstige carrière.”

MBA-afgestudeerde Ditta Hlavackova

Ditta Hlavackova, MBA - Belastingadviseur , HLB Proxy

“Ik was aangenaam verrast door de docenten; Ik vond het prettig dat ze streng waren, altijd online , zeer ondersteunend en motiverend , en vooral hun internationale aanpak beviel me.”

MBA afgestudeerd Lucie Ciskova

Lucie Ciskova, MBA - Commercieel directeur , Business Lease

“Ik zie het grootste voordeel van mijn studie in mijn afstudeerscriptie, waarin ik me heb toegewijd aan het bepalen van een strategie voor de komende twee jaar voor het bedrijf waar ik momenteel werk. Ik zou CEMI zeker aanbevelen aan mijn vrienden en collega's . Ik beschouw deze ervaring als zeer nuttig in mijn werk !”

Neem gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen!

119678_mikaorez.jpg

Stepan Mika , CEO, CEMI Instituut

119688_KeystoneAJ1.png

Locaties

 • Prague

  Mezi Vodami 639/27 143 00 Prague - Modřany, , Prague

Opleidingen

  Instelling biedt ook:

  Vragen