Keystone logo
© Carrianna Field
CEDEU - University Study Center

CEDEU - University Study Center

CEDEU - University Study Center

Invoering

In de context van een samenleving die steeds meer gericht is op technologie , met de constante evolutie die dit met zich meebrengt, zijn instellingen die zich bezighouden met opleiding verplicht zich permanent in te spannen om zich aan te passen, te innoveren en te actualiseren . in ons werk van kennisoverdracht .

Sinds de oprichting is CEDEU geboren met het vaste doel om een effectief mechanisme te zijn in het proces om de opleidingsbehoeften van het bedrijfsleven dichter bij de dagelijkse realiteit van onze studenten te brengen.

De CEDEU Entrepreneurship Hub is niets meer dan het resultaat van de inspanningen van zowel onze samenwerkende bedrijven als onze eigen instelling, resulterend in een gemeenschappelijke ruimte , waar de bijdragen van het bedrijf, de universiteit en de student een plaats hebben, een plaats van ontmoeting tussen student en bedrijf , waarbij de universiteit als gastheer optreedt.

Specialisatiediploma's, bedrijfsstages, bevordering van ondernemerschap, bevordering van academisch onderzoek tussen universiteit en bedrijf, enz. Dit zijn slechts enkele van de initiatieven die voortkomen uit deze synergie.

toelatingen

Toelatingsproces tot officiële universitaire graden

 1. Maak kennis met onze Madrid Centro Campus. Vanaf het eerste moment kunt u rekenen op de steun van onze universitaire adviseurs die eventuele vragen oplossen.
 2. Vraag toegang aan tot het officiële universitaire diploma dat u wenst. In deze stap voeren we ook een interview uit, waarbij we uw mate van betrokkenheid beoordelen. Daarnaast moet u de benodigde documentatie verstrekken.
 3. Beveilig uw plaats. Wij informeren u over de uitslag van uw opname. U moet uw toezegging om aan CEDEU te studeren formaliseren door de CEDEU-voorregistratie te betalen.
 4. Uw officiële toegang. Vanuit CEDEU zullen wij u begeleiden en helpen tijdens het online pre-registratieproces in het enkele district van de gemeenschap van Madrid.
 5. Toelage. !! Gefeliciteerd!! Nu kunt u de registratie bij CEDEU-URJC voltooien om de gewenste studies te volgen.

Toelatingsproces tot officiële universitaire masteropleidingen

 1. Maak kennis met onze Madrid Centro Campus. Vanaf het eerste moment wordt u ondersteund door onze universiteitsadviseurs die eventuele vragen oplossen.
 2. Vraag toegang aan tot de officiële universitaire masteropleiding die u wenst, en verstrek de nodige documentatie om uw kandidatuur te beoordelen.
 3. Bevestig je plaats. Wij informeren u over de uitslag van uw opname. U moet uw toezegging om aan CEDEU te studeren formaliseren door de CEDEU-voorregistratie te betalen.
 4. Uw officiële toegang. Wij zijn verantwoordelijk voor het beheer van alle procedures voor uw officiële toelating tot de URJC en de daaropvolgende inschrijving voor de gekozen studies.
 5. Toelage. !! Gefeliciteerd!! Nu kunt u de registratie bij CEDEU-URJC voltooien.

Cursustoelatingsproces

 1. Maak kennis met onze Madrid Centro Campus. Vanaf het eerste moment wordt u ondersteund door onze universiteitsadviseurs die al uw vragen beantwoorden.
 2. Vraag toegang aan tot het gewenste programma en verstrek de benodigde documentatie.
 3. Toelage. Voltooi het proces en bevestig uw inschrijving voor het gekozen programma.

Beurzen en financiering

Informatie over beurzen en hulp 2023-2024

Toegang tot officiële universitaire studies mag om economische redenen geen belemmering vormen. CEDEU biedt haar studenten voor collegegeld gelijk aan of groter dan 60 ECTS studiebeurzen aan, evenals verschillende soorten hulp waarmee ze hun aandacht kunnen richten op wat hen het meest interesseert: hun studie.

De toekenning, het bedrag, het percentage, de intrekking en de verlenging van beurzen zijn altijd het oordeel van de stuurgroep van het CEDEU Centre for University Studies.Het CEDEU Universitair Centrum biedt elk academisch jaar studiebeurzen aan voor zijn studenten, waarvan de specifieke vereisten en voorwaarden kunnen worden geraadpleegd in ons Scholarships and Aid Dossier, dat hieronder staat, en waar u ook meer informatie kunt opvragen in onze Scholarship Service.

Beurzen:

 • Academische excellentie
 • Academische verdienste
 • Academische prestatie
 • CEDEU-gemeenschap
 • Collectief lidmaatschap
 • VERJONGEN
 • Solidariteitsfonds
 • Carrière
 • Cervantes
 • Samenwerking
 • Continuïteit

Locaties

 • Madrid

  Calle de José Picón, 7, 28028, Madrid

  • Barcelona

   Carrer de Sabino Arana, 42, 08028, Barcelona

   Vragen