Keystone logo
CATOLICA - Faculty of Human Sciences Master in sociale innovatie en ondernemerschap
CATOLICA - Faculty of Human Sciences

Master in sociale innovatie en ondernemerschap

Lisbon, Portugal

2 Years

Engels

Full time

02 Sep 2024*

09 Sep 2024

EUR 567 / per month **

Op de campus

* 1e fase en 2e fase: Uiterste datum 30 mei 2024

** voor internationale studenten | studenten uit EU- en Portugeessprekende landen: 471,00 € / maand

Invoering

De specialisatie in sociale innovatie en ondernemerschap biedt een geavanceerde en gespecialiseerde basisopleiding op verschillende gebieden en strategische sociale kwesties, gericht op sociale innovatie die de opleiding verbetert van professionals die in staat zijn effectief te reageren op nieuwe sociale uitdagingen.

Het beschikt over een laboratoriumcomponent en wordt ondersteund door partnerschappen met organisaties uit de derde sector, zowel publieke als private entiteiten die zich bezighouden met het ontwikkelen van innovatieprocessen en -producten op sociaal gebied, waarin studenten kennis maken met sociale innovatieprocessen, zowel in termen van doelstellingen als van de gebruikte middelen (producten, diensten, modellen) die proberen tegemoet te komen aan sociale behoeften en tegelijkertijd nieuwe relaties en samenwerkingen creëren.

Dit programma wordt geprezen om zijn hoge wetenschappelijke kwaliteit en combineert een solide theoretische opleiding met de toepassing van kennis in concrete gevallen, waardoor de autonomie van studenten wordt vergroot op het gebied van de ontwikkeling van professionele projecten en wetenschappelijk onderzoek.

Prijzen en partnerschappen

Om een dynamische relatie met de markt te onderhouden, gericht op het verwerven van kennis en het ontwikkelen van professionele vaardigheden, onderhoudt de Master Communicatiewetenschappen verschillende samenwerkingsverbanden met publieke en private organisaties.

Via deze partnerschappen kan de Faculteit der Geesteswetenschappen studenten die een hoog academisch prestatieniveau behalen, belonen met prijzen en stages.

Rádio e Televisão de Portugal (RTP)

  • Stages en veldwerk.

OCI - Observatorium voor interne communicatie en huisstijl

  • "Best Academic Work FCH-UCP" biedt publieke waardering en erkenning voor een academisch onderzoek naar interne communicatie, bedrijfsidentiteit en branding.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Getuigenissen van studenten

Waarom studeren aan CATOLICA - Faculty of Human Sciences

Over de school

Vragen