Keystone logo
CATOLICA - Faculty of Human Sciences Master in psychologie in bedrijfskunde en economie
CATOLICA - Faculty of Human Sciences

Master in psychologie in bedrijfskunde en economie

Lisbon, Portugal

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 9.180 *

Op de campus

* In het eerste jaar (Kosten voor 30 ECTS per semester). Totaal €3720 in het tweede jaar.

Invoering

Psychologie toegepast op bedrijfskunde en economie, als een levendig en waardevol gebied voor onderzoek en onderwijs, heeft de aandacht getrokken van topuniversiteiten over de hele wereld. Deze nieuwe Master's Degree in Psychology in Business and Economics is het eerste programma in Portugal dat zich specifiek op dit belangrijke gebied richt.

De Master in Psychology in Business and Economics bevat sterke psychologische fundamenten, gestructureerd en direct toegepast op het gebied van economie en bedrijfskunde, om de kansen voor psychologen te vergroten om een zinvolle bijdrage te leveren aan organisaties.

Waarom Católica-Human Sciences Masters?

Om competente en integrale professionals voor te bereiden, kunnen de Católica-Human Sciences Master's Degree-studenten putten uit een enorme reputatie en staat van dienst die naar behoren worden weerspiegeld in de hoge mate van inzetbaarheid van haar studenten. Drie van onze MA-programma's behoren tot de allerbeste ter wereld op het gebied van kunstmanagement, communicatiewetenschappen en marketing.

Met curriculaire opties die voortkomen uit de voorhoede van wetenschappelijk onderzoek, terwijl ze zijn afgestemd op de realiteit van de bedrijfswereld, presenteert de Faculteit der Humane Wetenschappen een solide en gediversifieerd aanbod van masteropleidingen.

De Católica-Human Sciences-programma's maken ook gebruik van hooggekwalificeerd onderwijzend personeel, waaronder gerenommeerde internationale sprekers met internationalisering die verder wordt aangemoedigd door studentenuitwisselingen en opname in Europese onderzoeksnetwerken.

Onze masteropleidingen vormen specialistische excellentiemogelijkheden en bereiden studenten voor om het reflectieve denken te ontwikkelen dat nodig is om hoogwaardige professionals te worden, met ethische training en onder de hoede van vooraanstaande onderzoekers en professoren.

Bovendien krijgen studenten van Católica-Human Sciences toegang tot een zeer breed scala aan partnerschappen en stages ten behoeve van hun curriculaire en buitenschoolse activiteiten.

Onderscheidingen en partnerschappen

Om een dynamische relatie met de markt te onderhouden, gericht op het verwerven van kennis en het ontwikkelen van professionele vaardigheden, heeft de master Communicatiewetenschappen verschillende samenwerkingsverbanden met publieke en private organisaties.

Door deze samenwerkingsverbanden is de Faculteit der Humane Wetenschappen in staat studenten met hoge academische prestaties te belonen met prijzen en stages.

Radio en Televiso de Portugal (RTP)

  • Stages en veldwerk.

GfK Portugal

  • Betaalde stage voor de beste student van de afstudeerrichtingen Media en Journalistiek en Communicatie, Televisie en Cinema.

OCI - Observatorium voor Interne Communicatie en Bedrijfsidentiteit

  • "Best Academic Work FCH-UCP" biedt publieke waardering en erkenning van een academische studie over interne communicatie, bedrijfsidentiteit en branding.

Porter Novelli Portugal

  • Betaalde stage voor de beste student van de major Communicatie, Organisatie en Leiderschap.

toelatingen

Programma resultaat

Programma collegegeld

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen