Keystone logo
CATOLICA - Faculty of Human Sciences Master in psychologie en ecologische duurzaamheid
CATOLICA - Faculty of Human Sciences

Master in psychologie en ecologische duurzaamheid

Lisbon, Portugal

2 Years

Engels

Full time

02 Sep 2024*

09 Sep 2024

EUR 645 / per month **

Op de campus

* 1e fase en 2e fase: Uiterste datum 30 mei 2024

** voor internationale studenten | studenten uit EU- en Portugeessprekende landen: 537,00 € / maand

Invoering

Dit MSc-programma in psychologie en ecologische duurzaamheid maakt deel uit van de reactie van de psychologie op de klimaatnoodtoestand waarmee de wereld vandaag de dag kampt. De afgelopen jaren begonnen psychologiewetenschappers en hun beroepsverenigingen – bijvoorbeeld de American Psychological Association (APA) of de Portugese Orde van Psychologen (OPP) – zich te mobiliseren om academici aan te moedigen kennis uit alle subdomeinen van de psychologie toe te passen om milieugerelateerde menselijke aspecten te begrijpen. houdingen en gewoonten, en het bevorderen van milieuvriendelijk gedrag van zowel individuen als organisaties. Last but not least is deze kennis van cruciaal belang voor het informeren van beleidsmakers.

Milieuduurzaamheid is ook een snelgroeiend rekruteringsgebied bij bedrijven die steeds meer hun sociale verantwoordelijkheid op dit gebied willen vergroten. Dit MSc-programma probeert te reageren op dergelijke groeiende marktvragen, door het profiel van de studenten in conceptuele en methodologische benaderingen en hulpmiddelen van gedragswetenschappen/psychologie, en datawetenschapstoepassingen te versterken.

Prijzen en partnerschappen

Om een dynamische relatie met de markt te onderhouden, gericht op het verwerven van kennis en het ontwikkelen van professionele vaardigheden, onderhoudt de Master Communicatiewetenschappen verschillende samenwerkingsverbanden met publieke en private organisaties.

Via deze partnerschappen kan de Faculteit der Geesteswetenschappen studenten die een hoog academisch prestatieniveau behalen, belonen met prijzen en stages.

Rádio e Televisão de Portugal (RTP)

  • Stages en veldwerk.

OCI - Observatorium voor interne communicatie en huisstijl

  • "Best Academic Work FCH-UCP" biedt publieke waardering en erkenning voor een academisch onderzoek naar interne communicatie, bedrijfsidentiteit en branding.

Ideale studenten

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Waarom studeren aan CATOLICA - Faculty of Human Sciences

Over de school

Vragen