Keystone logo
CATOLICA - Faculty of Human Sciences Master in de journalistiek
CATOLICA - Faculty of Human Sciences

Master in de journalistiek

Lisbon, Portugal

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 8.280 *

Op de campus

* In het eerste jaar (Kosten voor 30 ECTS per semester). Totaal €3120 in het tweede jaar.

Invoering

Het Master in Journalism-programma stelt studenten in staat om in contact te komen met de nieuwe realiteit in de journalistiek, in het digitale veld, dat alle traditionele media (pers, televisie, radio) samenbrengt, maar met een taal en productie die is aangepast aan digitaal. Het is ook bedoeld om vaardigheden te ontwikkelen voor de productie van informatie-inhoud voor het digitale medium.

De Master's Degree in Journalism staat bekend om de hoge inzetbaarheid van haar studenten en wordt erkend als Top 12 Best European Master's in Communication door de prestigieuze Eduniversal Ranking. Dit komt voort uit de combinatie van solide theoretische opleiding en de toepassing van kennis op concrete gevallen om de autonomie van studenten te vergroten in termen van de ontwikkeling van professionele projecten en wetenschappelijk onderzoek.

Waarom Católica-Human Sciences Masters?

Om competente en integrale professionals voor te bereiden, kunnen de Católica-Human Sciences Master's Degree-studenten putten uit een enorme reputatie en staat van dienst die naar behoren worden weerspiegeld in de hoge mate van inzetbaarheid van haar studenten. Drie van onze MA-programma's behoren tot de allerbeste ter wereld op het gebied van kunstmanagement, communicatiewetenschappen en marketing.

Met curriculaire opties die voortkomen uit de voorhoede van wetenschappelijk onderzoek, terwijl ze zijn afgestemd op de realiteit van de bedrijfswereld, presenteert de Faculteit der Humane Wetenschappen een solide en gediversifieerd aanbod van masteropleidingen.

De Católica-Human Sciences-programma's maken ook gebruik van hooggekwalificeerd onderwijzend personeel, waaronder gerenommeerde internationale sprekers met internationalisering die verder wordt aangemoedigd door studentenuitwisselingen en opname in Europese onderzoeksnetwerken.

Onze masteropleidingen vormen specialistische excellentiemogelijkheden en bereiden studenten voor om het reflectieve denken te ontwikkelen dat nodig is om hoogwaardige professionals te worden, met ethische training en onder de hoede van vooraanstaande onderzoekers en professoren.

Bovendien krijgen studenten van Católica-Human Sciences toegang tot een zeer breed scala aan partnerschappen en stages ten behoeve van hun curriculaire en buitenschoolse activiteiten.

Onderscheidingen en partnerschappen

Om een dynamische relatie met de markt te onderhouden, gericht op het verwerven van kennis en het ontwikkelen van professionele vaardigheden, heeft de master Communicatiewetenschappen verschillende samenwerkingsverbanden met publieke en private organisaties.

Door deze samenwerkingsverbanden is de Faculteit der Humane Wetenschappen in staat studenten met hoge academische prestaties te belonen met prijzen en stages.

Radio en Televiso de Portugal (RTP)

  • Stages en veldwerk.

OCI - Observatorium voor Interne Communicatie en Bedrijfsidentiteit

  • "Best Academic Work FCH-UCP" biedt publieke waardering en erkenning van een academische studie over interne communicatie, bedrijfsidentiteit en branding.

Porter Novelli Portugal

  • Betaalde stage voor de beste student van de major Communicatie, Organisatie en Leiderschap.

toelatingen

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen