Keystone logo
CATOLICA - Faculty of Human Sciences Master in communicatiewetenschappen: communicatie en digitale transformatie (dubbele graad)
CATOLICA - Faculty of Human Sciences

Master in communicatiewetenschappen: communicatie en digitale transformatie (dubbele graad)

Lisbon, Portugal

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline *

09 Sep 2024

EUR 680 / per month **

Op de campus

* 1e fase en 2e fase: Uiterste datum 30 mei 2024

** voor internationale studenten | studenten uit EU- en Portugeessprekende landen: 570,00 € / maand

Invoering

De masteropleiding in communicatiestudies met een hoofdvak in communicatie en digitale transformatie in samenwerking met het LUMSA University (Rome, Italië) programma zorgt dienovereenkomstig voor het leren van een breed scala aan competenties en ontwikkelingsvaardigheden die de integratie van studenten op de arbeidsmarkt mogelijk maken. Er wordt steeds meer vraag naar professionals die in staat zijn om effectief reageren op de nieuwe eisen aan het communicatiemanagement van digitale transformatieprocessen van de organisatie.

Om hun kennis zo goed mogelijk te verdiepen, raken studenten vertrouwd met de kansen, methoden en hulpmiddelen op het gebied van communicatie en digitale transformatie die voortvloeien uit de uitgebreide aanwezigheid en het gebruik van opkomende media- en communicatietechnologieën in de hedendaagse samenleving.

Dit masterprogramma staat bekend om de hoge inzetbaarheid van zijn studenten . Dit komt voort uit de combinatie van een gedegen theoretische opleiding en de toepassing van kennis op concrete cases om de autonomie van studenten te vergroten op het gebied van de ontwikkeling van professionele projecten en wetenschappelijk onderzoek.

Prijzen en partnerschappen

Om een dynamische relatie met de markt te onderhouden, gericht op het verwerven van kennis en het ontwikkelen van professionele vaardigheden, onderhoudt de Master Communicatiewetenschappen verschillende samenwerkingsverbanden met publieke en private organisaties.

Via deze partnerschappen kan de Faculteit der Geesteswetenschappen studenten die een hoog academisch prestatieniveau behalen, belonen met prijzen en stages.

Rádio e Televisão de Portugal (RTP)

  • Stages en veldwerk.

OCI - Observatorium voor interne communicatie en huisstijl

  • "Best Academic Work FCH-UCP" biedt publieke waardering en erkenning voor een academisch onderzoek naar interne communicatie, bedrijfsidentiteit en branding.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Getuigenissen van studenten

Waarom studeren aan CATOLICA - Faculty of Human Sciences

Over de school

Vragen