Keystone logo
Catholic University Santo Toribio De Mogrovejo

Catholic University Santo Toribio De Mogrovejo

Catholic University Santo Toribio De Mogrovejo

Invoering

De Santo Toribio de Mogrovejo Katholieke Universiteit (USAT) is een universiteit die wordt gepromoot en gesponsord door het bisdom Chiclayo, in het departement Lambayeque, Peru.

Het werd in 1998 opgericht door bisschop Ignacio María de Orbegozo y Goicoechea en is een permanente privaatrechtelijke universiteit zonder winstoogmerk ten dienste van de gemeenschap.

Het belangrijkste doel van de USAT is om een synthese te bereiken tussen geloof en cultuur, wat leidt tot de integrale vorming van mensen en de ontwikkeling van de samenleving. De universitaire gemeenschap bestaat uit professoren, studenten en afgestudeerden, die zich toeleggen op studie, onderzoek en verspreiding van de waarheid.

In die zin leidt de universiteit professionals en mensen op die te allen tijde en op alle gebieden respect tonen voor de menselijke persoon en hun vrijheid, met tolerantie en het vermogen tot dialoog; liefde voor wijsheid, leren delen en onderwijzen met nederigheid; en passie voor onderzoek, contemplatief en diepzinnig zijn in hun universitaire werk.

Deze Lambayecan-universiteit opent haar deuren voor iedereen die haar doelen deelt en voor degenen die de principes die haar inspireren zich eigen maken.

Locaties

  • José Leonardo Ortiz District

    Avenida Augusto B. Leguia,2598, 14002, José Leonardo Ortiz District

    Vragen