Keystone logo
Catholic University of the Missions (Universidad Católica de las Misiones UCAMI)

Catholic University of the Missions (Universidad Católica de las Misiones UCAMI)

Catholic University of the Missions (Universidad Católica de las Misiones UCAMI)

Invoering

Onze bestaansreden is gebaseerd op vier fundamentele doelstellingen:

Zorg voor excellente opleidingen, in overeenstemming met de eisen van de tijd.

Onze onophoudelijke toewijding aan zelfverbetering op het gebied van kennis en in onze educatieve rol leidt ons ertoe mannen en vrouwen te trainen in wetenschap, bewustzijn en toewijding aan de samenleving en het historische moment waarin ze leven.

We bereiken het uit de hand van een uitstekende onderwijsinstelling, de modernste technologie, moderne onderwijs- en leermethoden, permanent onderzoek en het contact van de studenten met de realiteit van de omgeving, vanuit de uitbreidingspraktijken.

Breng kennis en productkennis over, door middel van wetenschappelijk onderzoek.

De toewijding aan de ontwikkeling van de regio, het land en het welzijn van de inwoners, brengt ons ertoe om te projecteren en te verspreiden wat we weten en de kennis die we ontwikkelen.

Bevorderen van de sociaaleconomische, ecologische en culturele ontwikkeling van de regio.

We zijn ons ervan bewust dat de aanpassing van overheidsbeleid aan verbeteringen in de kwaliteit van leven van mensen, vooral die in de meest behoeftige sectoren, hand in hand gaat met bevindingen en nieuwigheden in de wetenschap en veranderingen in het collectieve bewustzijn.

Cultureel geloof en evangelisatie van cultuur.

De toewijding van de hele UCAMI-gemeenschap met de waarheid en de totale promotie van de mensen waaruit het bestaat, door middel van humanistische, sociale, wetenschappelijke, professionele, morele en ethische instructie, zijn acties gericht op het vormen van verantwoordelijke individuen, en daarom vrij, zoals goed. hoe de samenleving te dienen vanuit de zoektocht naar het algemeen welzijn en sociale ontwikkeling.

Lever goede mensen aan de samenleving, van uitstekend academisch en professioneel niveau, met een christelijke kijk op de werkelijkheid, die in zichzelf de dialoog tussen geloof en rede synthetiseren; Het is onze beste bijdrage aan solide groei en culturele ontplooiing in de regio.

Locaties

  • Posadas

    Avenida Jauretche,Nº1036, N3300, Posadas

    Vragen