Keystone logo
Centre for Alternative Technology MSc Duurzame voeding en natuurlijke hulpbronnen
Centre for Alternative Technology

MSc Duurzame voeding en natuurlijke hulpbronnen

0 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Afstand leren, Op de campus

* Collegegeld VK / EER £ 6250, Internationaal £ 7500. Optioneel voedsel en £ 2000

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Masters in de duurzaamheid van voedsel en natuurlijke hulpbronnen

 • Deze MSc wordt uitgevoerd, onder voorbehoud van validatie van de Liverpool John Moores University

Dit is de eerste MSc-cursus die werd gegeven in het Centre for Alternative Technology (CAT), een pionier in duurzaamheidspraktijk en theorie in het Verenigd Koninkrijk, om de sociale, politieke, economische en praktische aspecten van duurzame productie van voedsel en natuurlijke hulpbronnen goed te integreren. Deze Masters-opleiding pakt deze thema's aan door een combinatie van academische studie, discussie en hands-on praktisch werk. Ons MSc-programma wordt gegeven door afstandsonderwijs of door woonblokken in een van de meest innovatieve milieugebouwen in het Verenigd Koninkrijk, of via een combinatie van beide.

Een flexibel Masters-diploma ontworpen om een ​​grondig begrip te ontwikkelen van transformationele reacties op de doordringende effecten die economische structuren en veranderingen in het milieu hebben op voeding, gezondheid, duurzaamheid en empowerment van de gemeenschap. De cursus behandelt globalisering, bedrijfs- en economische controle, toenemende wereldbevolking en de effecten van landbouw en materiaalproductie op industriële schaal op ecosystemen en onze omgeving.

We geven onze MSc-studenten de kennis, vaardigheden en ervaring die nodig zijn om een ​​carrière in de milieusector te ontwikkelen en impact te maken. Het programma is gebaseerd op onze deskundige medewerkers (https://gse.cat.org.uk/index.php/postgraduate-courses/msc-sustainability-in-energy-provision-and-demand-management/sepdm-staff-profiles) en een brede selectie van academici en gespecialiseerde gastsprekers - mensen die een uitzonderlijke bijdrage hebben geleverd aan milieudenken en -actie.

Hoe wordt de cursus geleerd?

Ons MSc-programma wordt geleerd door afstandsonderwijs of door woonblokken in een van de meest tot de verbeelding sprekende milieugebouwen in het Verenigd Koninkrijk, of in een mix van beide.

Welke kwalificatie ontvang je?

Succesvolle afronding van het programma MSc Sustainable Food en Natural Resources bij het Centre for Alternative Technology leidt tot de toekenning van Master of Science (MSc) door Liverpool John Moores University.

Modules omvatten

Het programma gebruikt de begrippen duurzaamheid en transformationele aanpassing om een ​​idee te krijgen van duurzaam voedsel- en hulpbronnenbeheer op verschillende niveaus, waaronder steden, gemeenschappen, boerderijen, industrie en het individu. Je bestudeert aspecten van voedsel en beheer van natuurlijke hulpbronnen in een brede duurzaamheidscontext door middel van gerichte, intensieve moduleweken die je zullen helpen begrijpen:

• ecosystemen en biodiversiteit; • land en middelen in steden; • duurzame materialen, toeleveringsketens en energievoorziening; • de wetenschap van eten en groeien; • politieke en economische aspecten; • duurzaam voedselbeheer, voeding en gezondheid.

Waarom studeren bij CAT?

Studeren aan het Centre for Alternative Technology (CAT) is echt een unieke ervaring. CAT is de afgelopen 40 jaar een voortrekker geweest van de milieubeweging, baanbrekende koolstofarme en hernieuwbare technologie. Op de Graduate School of the Environment (GSE) profiteren studenten van onze uitgebreide praktische en academische kennis, en slagen ze voor de vaardigheden die nodig zijn om leidende spelers in de duurzaamheidssector te worden. Lees hier meer over onze faciliteiten: https://gse.cat.org.uk/index.php/postgraduate -courses/msc-sustainability-and-adaptation/sa-site-and-facilities

In de praktijk leren

Bij CAT vindt hands-on-leren naast academische studie plaats. Residentiële on-site blokleerweken worden gegeven in het Centre for Alternative Technology (CAT), een inspirerende leeromgeving. CAT is gevestigd in een oude leisteengroeve aan de rand van het Snowdonia National Park en is een levend laboratorium voor praktische, duurzame oplossingen. Het bevat enkele van de meest innovatieve en gerenommeerde milieubewuste gebouwen in het land, evenals een van de meest uiteenlopende geïnstalleerde hernieuwbare technologieën, ter plaatse water- en rioolwaterzuivering, duurzaam beheerd bos en een hectare aan organische tuinen.

Flexibiliteit

Het is een flexibele graad, onderwezen in blokken genomen met een intensief verblijf van vijf of zes nachten in het centrum, of door afstandsonderwijs. Het staat MSc-studenten vrij om te kiezen tussen deze onderwijsmodi voor elke module. Er is een keuze aan modules, die over een of twee jaar worden genomen, wat betekent dat de graad in deeltijd kan zijn. Het is een masterdiploma dat is ontworpen om u de best mogelijke ervaring te bieden en tegelijkertijd netjes in te spelen op de druk van het moderne professionele en gezinsleven.

Meeslepende leeromgeving

Optionele woonmodule-weken omvatten lezingen, seminars, groepswerk en practica. Toegepast werk domineert later in de week als we de theoretische basis hebben gelegd. Deze moduleweken bieden een werkelijk meeslepende omgeving om te ontsnappen aan het dagelijks leven en jezelf toe te leggen op nieuw leren. Veel vooraanstaande experts geven gastcolleges of houden seminars tijdens deze modules, omdat het een cursus is die probeert te putten uit de expertise en het leren van de hele milieusector.

Is dit de cursus voor jou?

Als je tijdens een module wilt verblijven voor een overnachting, waar je lezingen en workshops kunt volgen en personeel en studenten kunt ontmoeten, kom dan naar een van onze open dagen. Ga voor meer informatie of online boeken naar: https://gse.cat.org.uk/index.php/open-day of neem contact op met de Graduate School Marketing Officer op [email protected]

Voedsel en natuurlijke hulpbronnen: toelatingsvoorwaarden

De cursus Food and Natural Resources is bedoeld om een ​​breed scala aan interesses te verzorgen. Voor acceptatie in het programma zijn de volgende vereisten van toepassing:

Bachelor diploma.

Studenten die niet over de formele kwalificaties beschikken maar kunnen aantonen dat ze de juiste kennis en vaardigheden hebben opgedaan die gelijkwaardig zijn aan de universitaire graad en dat ze baat hebben bij en een bijdrage leveren aan het programma, kunnen worden geaccepteerd. Studenten kunnen worden toegelaten met geavanceerde status door de erkenning van het krediet of de accreditatie van ervaringsgerichte of gecertificeerde leren volgens de Universiteit van Oost-Londen Accreditatie van (ervarend) leren (A (E) L) beleid.

Een student kan toegang krijgen tot een programma met een voortgeschreden status, met maximaal de helft van de credits die horen bij het behalen van de prijs via geaccrediteerd ervaringsleren, of tweederde door geaccrediteerd gecertificeerd leren. (Wanneer een combinatie van ervaringsgericht en gecertificeerd leren is inbegrepen, kan tot de helft van de credits voor de toekenning worden behaald via geaccrediteerd ervaringsleren, waarbij verdere credits worden behaald via geaccrediteerd gecertificeerd leren tot een maximum van twee derde van de credits voor de prijs ).

Studenten die zich aanmelden voor het invoeren van fasen van het programma kunnen worden toegelaten via de normale accreditatie van ervaringsleren (AEL) of Accreditatie van gecertificeerde leerprocessen (ACL) of via een goedgekeurde articulatieovereenkomst. Daarom moeten dergelijke aanvragers kunnen aantonen en bewijzen dat zij over de vereiste leerresultaten beschikken zoals vermeld in de modules waarvoor zij ontheffing wensen.

Liverpool John Moores University en CAT zijn sterk toegewijd aan het verbreden van participatie en gelijke kansen voor iedereen.

In het geval van aanvragers van wie de eerste taal geen Engels is, is IELTS 6.5 (of equivalent) vereist.

Collegegeld 2017

 • Britse / EER-studenten £ 6,250 *
 • Internationale studenten - £ 7500 *

Accommodatie / Eten / Servicekosten: £ 200 - £ 250 * per module presentielijst op locatie

Thesis workshop dagen (2 dagen aanwezigheid op de site) £ 100 *

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Master degree in Environment, Agriculture and Resource Management (INTER-EnAgro)
  • Zagreb, Kroatië
 • Master's degree in beschermde gebieden, natuurlijke hulpbronnen en biodiversiteit
  • Murcia, Spanje
 • Master in beheer van natuurlijke hulpbronnen
  • Las Vegas, Verenigde Staten