Keystone logo
© Eva Dang
Centre for Alternative Technology

Centre for Alternative Technology

Centre for Alternative Technology

Invoering

"Geen enkele organisatie is beter in staat om de vaardigheden voor een zero carbon toekomst te leveren, is geen gebouw beter gebouwd om die opleiding te leveren." De Graduate School aan CAT is een wereld klasse opleidingscentrum met meer dan 35 jaar expertise op het gebied van duurzaamheid praktijk. Gevestigd in het Wales Institute for Sustainable Education (WISE) de GSE biedt ongeëvenaarde onderwijs en accommodatie faciliteiten, waaronder:

Een groot stampleem collegezaal Vergaderzalen en workshops Research Laboratories IT suite Kantoren, gemeenschappelijke kamers en ontvangstruimtes 24 en-suite studie slaapkamers Restaurant en Bar

WISE is een state of the art eco-educatieve voorziening. Ontworpen door architecten Pat Borer en David Lea, het is een mooie combinatie van milieubewust ontwerp en cutting-edge duurzame bouwtechnieken. De locatie is zorgvuldig opgebouwd uit lage ingebedde energie materialen zoals hennep en kalk, geramd aarde en duurzaam geproduceerd hout. Het aanbod van on-site hernieuwbare energiebronnen, inclusief biomassa en zonne-energie, betekent dat WISE is een werkelijk duurzame plek om te studeren. WISE is een 2011 RIBA Award winnende gebouw en heeft Gebouw van het jaar 2010 won in de Daily Telegraph. Eten en accommodatie Volledige woningen wordt tijdens de modulen voor de deelnemende studenten op het terrein bij CAT, inclusief alle maaltijden. Alle maaltijden zullen in de nieuwe WISE restaurant van CAT en zijn vegetarisch. Met speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden.

Locaties

  • Machynlleth

    Centre for Alternative Technology, SY20 9AZ, Machynlleth

    Vragen