Keystone logo
© Católica-Lisbon
Católica Lisbon School of Business and Economics

Católica Lisbon School of Business and Economics

Católica Lisbon School of Business and Economics

Invoering

Católica-Lissabon in een oogwenk een reputatie die je voorgaat unaniem gevalideerd in internationale ranglijsten: (financiële tijden) en accreditatie (drievoudige kroon) De reputatie van Católica-Lissabon voor excellentie in onderwijs en onderzoek zal een positieve invloed hebben op je carrière en je voorbereiden om geconfronteerd met een snel veranderende markt. Onze cijfers zijn solide. Wist je dat meer dan 96% van onze afgestudeerden binnen zes maanden na afstuderen een baan heeft? Bijna de helft in internationale functies? Católica-Lissabon heeft een van de hoogste plaatsingspercentages onder Europese business schools.

Wereldwijd verbonden op de campus Católica-Lissabon, wordt u omringd door een bruisende internationale omgeving met meer dan 60 nationaliteiten. Meer dan 110 partnerschappen met universiteiten bieden je ook de mogelijkheid om te werken in enkele van 's werelds meest veeleisende financiële centra, waaronder Londen, New York en Madrid. Op een menselijke school in Católica-Lissabon voel je je thuis, omdat je deel uitmaakt van een echte gemeenschap van studenten die je familie zult noemen en toegankelijke professoren die je bij naam kennen. Real-world relevantie De unieke masterprogramma's van Católica-Lissabon zullen u verbeteren: het grotere geheel zien, verbinding maken met innovatieve bedrijven, hands-on projecten leiden en taken uitvoeren, uw zakelijk denken effectief in de praktijk brengen. Centraal gelegen in het hart van Lissabon, biedt Católica-Lissabon u een ervaring in een levendig ondernemersecosysteem. Onze campus ligt op slechts enkele minuten van trendy buurten, winkels, bioscopen, musea en stranden. Waarom zou ik een masteropleiding volgen aan Católica-Lissabon? Om de vaardigheden en kennis te verwerven die u nodig heeft om uw carrière vooruit te helpen. Om de toekomst te veranderen. De jouwe en die van de mensen om je heen. Om een toekomstige leider en een beter mens te worden. We bieden masterprogramma's in management, economie, financiën en bedrijfsanalyse. Católica-Lissabon biedt u een solide basis in de principes en praktijk van management, financiën, economie en bedrijfsanalyse.

Wie we zijn

Welkom bij Católica Lisbon School of Business & Economics, een Europese top 30 Business school en de Portugese referentieschool in managementonderzoek en onderwijs.

We hebben deze positie bereikt door internationale studenten en docenten van wereldklasse, sterke en diverse academische programma's in de top 30 van de wereld, innovatieve leerinitiatieven, unieke partnerschappen met prestigieuze internationale scholen en een nauwe relatie met het bedrijfsleven te combineren met een executive opleiding aanbod in de top 50 van de wereld.

Bij Catolica-Lissabon streven we naar kwaliteit en impact in alles wat we doen. We genereren origineel onderzoek van wereldklasse en gebruiken het om een sterke impact op de samenleving te hebben door praktische begeleiding te bieden aan managers en besluitvormers. Dit intellectueel leiderschap vormt de basis voor het vormen van excellente professionals en het creëren van een onderscheidende leeromgeving, die in staat is om te beantwoorden aan de onderwijsbehoeften die ontstaan tijdens de professionele carrière van onze studenten. We zijn trots op het kaliber van onze studenten: van hun sterke intellectuele capaciteiten tot hun constante initiatief en ondernemersgeest. We zijn ook geïnspireerd door het succes van onze alumni die leidinggevende posities bekleden in enkele van de meest prestigieuze en dynamische nationale en internationale bedrijven.

Onze prestaties zijn ook het resultaat van onze sterke en hechte academische gemeenschap, geleid door de strengheid, ethiek en integriteit die ons onderwijs en onderzoek altijd hebben gedifferentieerd. We zijn er trots op Catolica-Lissabon te zijn!

Waarvoor zijn we hier - Onze missie

Door middel van een diepgaande en boeiende leerervaring en een sterke focus op innovatie en mensgerichte kenniscreatie, leiden we leiders op en versterken ze die het verschil maken door een positieve impact te hebben op het bedrijfsleven en de samenleving

Waar we willen zijn - Onze Visie

Een doelgerichte gemeenschap die grondige kennis op het gebied van zaken en economie creëert en talent koestert dat de wereld transformeert.

Tegen 2030 wil CATÓLICA-LISBON een eersterangs European Business School zijn, bekend om zijn academische excellentie, met een sterke toewijding aan geavanceerde kennis, een hub voor uitzonderlijk talent en een sterke maatschappelijke impact.

Waar we voor staan - Onze waarden

Onze waarden zijn onze STEM aan de wereld – de inspiratie en basis van ons werk en hoe we onszelf uitdrukken om bij te dragen aan de samenleving.

Deugd

We handelen integer, met het collectieve belang altijd voor ogen, met een humanistische kijk geïnspireerd op christelijke waarden.

Ruimdenkendheid

We waarderen onafhankelijkheid als school, autonomie voor onze faculteit, bevorderen een cultuur van kritisch denken en gebruiken nieuwsgierigheid als leidraad voor ons kenniscreatieproces.

Innovatie

We zijn ambitieus in de impact die we willen bereiken en pioniers die de verandering in ons vakgebied leiden.

Gemeenschap

We bevorderen samenwerking en ondersteuning door collega's om de samenleving beter van dienst te zijn, terwijl we persoonlijke aandacht besteden aan onze leden om hun welzijn te bevorderen en een levenslange gemeenschap op te bouwen.

Uitmuntendheid

We koesteren een cultuur van kwaliteit, erkennen verdienste en geven iedereen de kans om uit te blinken.

Triple Crown-accreditatie wereldwijd

Católica-Lissabon was de eerste Portugese school die tot de elitegroep van scholen behoorde met de felbegeerde Triple Crown-status.

Slechts 1% van de Business Schools wereldwijd is geaccrediteerd door de drie meest prestigieuze accreditatiebureaus voor managementonderwijs:

 • Vereniging tot Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)
 • Europese Stichting voor Managementontwikkeling (EFMD)
 • Vereniging voor MBA's (AMBA)

De drie accreditaties bevestigen dat Católica-Lissabon-programma's van de hoogste kwaliteit zijn en in overeenstemming met de strengste internationale normen.

De Triple Crown-status vergroot ook het vermogen van Católica-Lissabon om enkele van de slimste koppen en meest begeerde wereldwijde partners aan te trekken en te behouden, en zorgt ervoor dat het een relevante rol speelt bij het bepalen van de internationale bedrijfsagenda.

Campusfuncties

Op onze Campus bevoorrechten we mensen, ideeën en groeimogelijkheden.

Terwijl je bij ons bent, willen we dat je een onvergetelijke ervaring hebt en een aantal van de meest relevante lessen, hoogste prestaties en gedenkwaardige momenten met je meeneemt die je voor altijd in je levensalbum zult bewaren.

Geniet van uw verblijf en profiteer van de multiculturele omgeving in een van de meest trendy steden van Europa: Lissabon.

Onze Business School deelt de Lissabon Campus van Universidade Católica Portuguesa met andere scholen op het gebied van menswetenschappen, rechten, theologie, kerkelijk recht, politieke studies, religiestudies en gezondheidswetenschappen. Hoewel er in verschillende gebouwen veel gemeenschappelijke gronden zijn die de hele gemeenschap dienen.

De campus van Palma de Cima strekt zich uit over een oppervlakte van bijna 40.000 m2, plus een apart gedeelte (aan de overkant) van circa 12.000 m2, waar we het gebouw Business School de komende tijd gaan uitbreiden.

De Campus bevindt zich op de kruising van Av. dos Combatentes en Palma de Cima (het viaduct over de Noord-Zuidasweg).

Op deze campus zijn er vijf gebouwen (Católica-Lissabon is gebouw V), met verschillende faciliteiten toegankelijk voor studenten, personeel en bezoekers van Católica-Lissabon

  Ranglijsten

  Financial Times Rankings

  Deze prestigieuze ranglijsten vertegenwoordigen de internationale erkenning van de academische uitmuntendheid van onze programma's en zorgen ervoor dat ze voldoen aan de meest veeleisende internationale normen.

  Católica-Lissabon was volgens de Financial Times de eerste Portugese school die tot de beste Europese Business Schools behoorde.

  Católica-Lissabon wordt sinds 2008 door de Financial Times consequent gerangschikt op de Top Business Schools in Portugal en stond op nummer 29 in de meest recente Europese ranglijst.

  Deze FT European Business School Ranking, gebaseerd op de gecombineerde prestaties van de scholen in de vijf belangrijkste FT-ranglijsten (MBA, Executive MBA, Masters in Management, Open Executive Education-programma’s en Custom Executive Education-programma’s), is een beoordeling van de wereldwijde kwaliteit van de school.

  • #27 Businessschool in Europa
  • #17 Master in Financiën wereldwijd
  • #28 Master in Management wereldwijd
  • #44 Executive Open Education wereldwijd
  • #19 Executive maatwerkonderwijs in Europa
  • #40 Beste van Europa - De MBA van Lissabon

  Accreditaties

  Geaccrediteerd door EFMD EquisGeaccrediteerd door AMBAGeaccrediteerd door AACSB

  Locaties

  • Palma de Cima

   Palma De Cima, Lisboa, 1649-023, Palma de Cima

  Vragen