Keystone logo
Castro Carazo University (Universidad Castro Carazo (UCC))

Castro Carazo University (Universidad Castro Carazo (UCC))

Castro Carazo University (Universidad Castro Carazo (UCC))

Invoering

Vanwege haar prestige en traject is de Castro Carazo Universiteit geroepen om aan alle mensen, zonder onderscheid naar etnische afkomst, geslacht, leeftijd, verschillende bekwaamheden, sociale toestand, gezondheidsomstandigheden, religie, meningen, voorkeuren of burgerlijke staat, de toegang tot hoogwaardige omgevingen voor lesgeven en leren.

Door middel van een relevant en effectief hoger onderwijs, wil de Castro Carazo University bijdragen aan individueel en collectief welzijn, door bij haar studenten het vermogen te ontwikkelen om hun dromen, professionele doelen en volledig intellectueel potentieel te bereiken. Evenzo stelt het hen in staat om hun gezamenlijke verantwoordelijkheid op zich te nemen, als ondernemende, productieve, creatieve en ethische burgers, in een veranderende en multiculturele wereld.

Hiervoor biedt de Castro Carazo University formele en niet-formele programma's voor algemene, beroepsmatige en milieubehoudeducatie. Het biedt ook studentontwikkelings- en ondersteuningsdiensten om het succes van zijn studenten in hun levensplannen te verzekeren.

Locaties

  • San José

    San José, Costa Rica

    Vragen