Keystone logo
CASS European Institute Of Management Studies

CASS European Institute Of Management Studies

CASS European Institute Of Management Studies

Invoering

CASS European Institute Of Management Studies (afgekort CASS Europe) is een innovatieve instelling voor hoger onderwijs met een wereldwijde academische campus in Parijs en een executive development center in Brussel. Het heeft ook samenwerkingsverbanden met academische instellingen in Ghana, Taiwan en Chili, waar de programma's momenteel worden uitgevoerd. Deze activiteiten zijn een correcte weerspiegeling van het Europese en internationale karakter van de instelling.

CASS Europe is geaccrediteerd en geregistreerd bij de Academie van Parijs van het Franse Ministerie van Hoger Onderwijs, Onderzoek en Innovatie als een particuliere instelling voor hoger onderwijs zonder winstoogmerk (Etablissement privé d'enseignement supérieur libre) die wettelijk gemachtigd is om hogere onderwijs in bedrijfskunde, management en andere gebieden die leiden tot kwalificaties van het Angelsaksische type op bachelor-, master- en doctoraatsniveau (Ph.D.), toegekend door de instelling. Alle programma's van de instelling worden door het Franse Ministerie van Hoger Onderwijs, Onderzoek en Innovatie erkend als programma's voor hoger onderwijs. Een onmiddellijk praktisch voordeel van deze erkenning is dat haar studenten in Frankrijk hetzelfde recht hebben op relevante socialezekerheidsuitkeringen als die bij openbare instellingen. De instelling staat rechtstreeks onder administratief toezicht van de Academie van Parijs van het Franse Ministerie van Hoger Onderwijs en Onderzoek.

Het onderscheidende kenmerk van de instelling is dat zij kwalitatief hoogstaand hoger onderwijs en opleiding biedt in een breed scala van disciplines die academische nauwkeurigheid combineren met praktische relevantie. Naast de onderwijs- en trainingsactiviteiten biedt de instelling studenten ook de mogelijkheid om twee belangrijke internationale talen (behalve Engels) te leren, waarmee de algemene filosofie van het voorbereiden van leidinggevenden wordt weerspiegeld en belichaamd die in staat zijn om met gemak en efficiëntie te opereren in de zeer competitieve van vandaag. wereldwijde marktplaats.

CASS Europe heeft een nauwe academische samenwerking ontwikkeld met partnerinstellingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië en Zuid-Amerika die bijdragen aan het geven van cursussen, supervisie van afstudeerprojecten en gezamenlijk facultair onderzoek en publicatie.

We nodigen u uit om deze webpagina's te verkennen en hopen u binnenkort te verwelkomen bij onze instelling.

Locaties

  • Luxembourg City

    Boulevard de la Pétrusse,124, 2330, Luxembourg City

    Vragen