Keystone logo
Bellevue University College of Arts and Sciences

Bellevue University College of Arts and Sciences

Bellevue University College of Arts and Sciences

Invoering

Bellevue University is een non-profit, open-access instelling met meer dan 50.000 afgestudeerden wereldwijd. Bellevue University is gestructureerd in vier academische eenheden, die elk samenwerken, maar gericht zijn op de specifieke behoeften van onze geaccrediteerde opleidingen.

Het College of Arts & Sciences ( CAS ) houdt toezicht op bachelor- en masteropleidingen in de kunsten, wetenschappen, gedragswetenschappen, communicatie en geesteswetenschappen. De Kirkpatrick Signature Series en General Education Core Curriculum vallen ook onder de leiding van dit college.

De missie van het College of Arts and Sciences aan de Bellevue University is om studenten onderwijskansen te bieden in de vrije kunsten; studenten betrekken bij kritisch denken en actieve leeromgevingen die kennis en vaardigheden opbouwen die belangrijk zijn voor werk, burgerschap, levenslang leren en persoonlijke ontplooiing; en om studenten voor te bereiden op een loopbaan, evenals op geavanceerd werk in geselecteerde disciplines en beroepen. CAS dient als de focus, niet alleen voor traditionele programma's, maar ook voor verschillende versnelde undergraduate-programma's, professionele certificaat van voltooiing-programma's en graduate-programma's.

Locaties

  • Bellevue

    Galvin Road South,1000, 68005, Bellevue

    Vragen