Keystone logo
© Carroll University
Carroll University

Carroll University

Carroll University

Invoering

Carroll University , een echte pionier, is de eerste vierjarige instelling voor hoger onderwijs in Wisconsin. Onze privé-universiteit is gebaseerd op de traditie van de vrije kunsten en is toonaangevend op het gebied van gezondheidswetenschappen. We bieden meer dan 95 studiegebieden, waaronder een verscheidenheid aan afstudeerprogramma's en een klinisch doctoraat in fysiotherapie. Vanaf 1846 hebben we onze studenten voorbereid op een leven met een doel en betekenis door middel van leermogelijkheden en ervaringen in een diverse en mondiale samenleving.

Wat betekent het om pionier te zijn? Het betekent deel uitmaken van een rijke geschiedenis en traditie die onze campusgemeenschap blijft vormgeven. Het is betrokken bij de geest van onderzoek en ontdekking die begon met onze oprichters. Pioniers willen graag meer weten over de wereld waarin ze leven en hoe ze hun stempel kunnen drukken door een nieuw perspectief bij te dragen. Bij Carroll leven we volgens een reeks waarden die ons ertoe aanzetten om naar uitmuntendheid te streven, grenzen te verleggen en degenen die we ontmoeten met respect, vriendelijkheid en waardigheid te behandelen.

Een lerende gemeenschap

We bieden keuzes als het gaat om niet-gegradueerde majors en graduate programma's. Onze studenten streven hun passie na terwijl ze zich voorbereiden op hun loopbaan via het College of Arts and Sciences, College of Health Sciences, School of Business en de School of Education and Human Services. Onze docenten zijn persoonlijk geïnvesteerd in het succes van hun studenten. Ze maken er een prioriteit van om ze goed te leren kennen, wat zich vertaalt in betere ondersteuning bij het bereiken van hun individuele academische en persoonlijke doelen. Carroll onderscheidt zich door zijn Pioneer Core. Deze unieke algemene onderwijsvereiste weeft een interculturele nadruk gedurende de academische carrière van een student, waardoor ze worden blootgesteld aan culturen, ideeën en overtuigingen die verschillen van de hunne.

Perfecte locatie

Carroll is gunstig gelegen in een historische wijk in Waukesha, Wisconsin, op slechts een steenworp afstand van een charmante stad aan de rivier vol met winkels, restaurants en openluchtrecreatie. We zijn minder dan een half uur verwijderd van Milwaukee, de grootste stad van Wisconsin, en minder dan twee uur rijden van Chicago.

Zorgzame gemeenschap

Carroll is een hechte gemeenschap waar zorgzaamheid meer is dan een cliché. Verantwoordelijkheid nemen om van de wereld een betere plek te maken, maakt deel uit van wie we zijn. Vanaf hun eerste dag op de campus nemen onze studenten deel aan serviceactiviteiten en betalen ze vooruit door terug te geven in heel Waukesha en Milwaukee.

actieve campus

Onze Pioneers leren en groeien ook buiten het klaslokaal. Onze competitieve geest gedijt in onze 23 atletische teams van NCAA Division III. Onze studenten maken ook tijd om hun passies na te streven of nieuwe te ontdekken, op gebieden als muziek, theater, kunst, fotografie en meer. En met meer dan 50 studentenorganisaties is het gemakkelijk om verschillende interesses te verkennen en vrienden te maken.

Gedreven door pioniers: Carroll University 's nieuwe visie op onderscheidend vermogen is een strategisch plan dat een ambitieuze en dynamische koers voorwaarts uitstippelt: een koers die wordt gekenmerkt door innovatie en ondernemerschap, en wordt aangewakkerd door de toewijding en gedrevenheid van de hedendaagse pioniers.

Sinds 1846 heeft de transformerende Carroll-ervaring het leven van tienduizenden studenten gevormd. Deze pioniers werden geïnspireerd om een roeping te leiden en een leven van voldoening en betekenis te leiden. Onze alumni/alumni hebben een impact op hun gemeenschappen en in het leven van anderen. Ze komen op tegen onrecht en onderzoeken onze gedeelde menselijkheid door middel van geloof, kunst, het leiden van bedrijven, het onderwijzen van kinderen en volwassenen, de zorg voor zieken en het beschermen van het milieu. Pioniers verlichten ons ethos van respect, integriteit en rentmeesterschap.

Met elke eindexamenklas wordt ons bereik groter - en groeit onze verantwoordelijkheid - om onze studenten te inspireren hun ware doel te ontdekken, de beste versie van zichzelf te worden en zich voor te bereiden op doordachte betrokkenheid bij het verbeteren van de wereld voor iedereen. Ze maken deel uit van een trotse lijn die sterker is geworden met elke nieuwe generatie studenten, docenten, medewerkers en alumni/ae.

Net als degenen die hen zijn voorgegaan, zijn ze pioniersgedreven.

" Carroll University zal de wereld ten goede veranderen door de kracht van betrokken onderwijs."

Strategische plandoelen

In de komende zeven jaar zal het strategische plan van Carroll University zich richten op vier hoofdgebieden:

Onderwijzen en leren verbeteren

Carroll University zal een leider worden in het opleiden van studenten die vakkundig worden voorbereid op een leven lang leren en beroepssucces.

Verrijking van de Carroll-ervaring

Carroll University zal academische excellentie bereiken door middel van inclusieve excellentie.

Partnerschappen opbouwen en benutten

Carroll University zal de impact maximaliseren van strategische partnerschappen die gericht zijn op innovatie en ondernemend denken.

Strategisch groeien

Carroll University zal voortbouwen op onze successen uit het verleden en ons opwaartse traject voortzetten door opzettelijk ons onderwijsteam, campusvoetafdruk en studentenlichaam uit te breiden.

toelatingen

Minimum GPA voor alle Undergrad-graden: 2.0

Procedures voor toelating - Internationale eerstejaarsstudenten

De volgende referenties moeten worden ingediend bij het toelatingsbureau:

 1. Aanvraag voor toelating, die op elk moment kan worden ingediend na de succesvolle afronding van het onderbouwjaar op de middelbare school.
 2. Transcript van een geaccrediteerde middelbare school die voortgang laat zien in de richting van, of de voltooiing van, afstudeervereisten.
 3. Engelse taalvaardigheid: stuur uw bewijs van Engelse taalvaardigheid naar [email protected].
 4. Test-optioneel, Carroll University is test-optioneel voor herfst 2022. Aanvragers kunnen ervoor kiezen om een ACT- of SAT-score in te dienen als bewijs van Engelse taalvaardigheid

Beslissingen worden genomen over aanvragen wanneer deze volledig zijn en aanvragers worden onmiddellijk op de hoogte gebracht via het Office of International Admission. In sommige gevallen worden de dossiers van toekomstige studenten voor beoordeling en actie doorverwezen naar de Toelatingscommissie. Dat orgaan kan toelating tot de universiteit verlenen mits aan bepaalde voorwaarden is voldaan of kan eisen dat de student aan bepaalde criteria voldoet. Definitieve toelating tot de Carroll-programma's voor atletiektraining, verpleging, fysiotherapie en ergotherapie is afhankelijk van het vermogen van de aanvrager om te voldoen aan de technische normen zoals vermeld in de catalogus onder elk studiegebied, evenals aan de gezondheidsnormen vermeld op de Carroll University gezondheidsformulieren.

Universitaire aanvragers met een handicap zijn niet verplicht om hun handicap bekend te maken tijdens het aanvraagproces. Een aanvrager kan er echter voor kiezen om zijn/haar functiebeperking te melden bij het Bureau Toelating als de student van mening is dat hij/zij niet voldoet aan de reguliere toelatingseisen van de universiteit. De handicap kan in aanmerking worden genomen in relatie tot de algehele prestatie van de student, het effect van de handicap op zijn/haar academische prestaties en de waarschijnlijkheid van succes van de student in de programma's, cursussen en activiteiten van de universiteit.

Kennis van het Engels:

Er zijn verschillende manieren om aan de vereiste Engelse taalvaardigheid van Carroll University te voldoen:

Alle aanvragers

 • Test Engels als vreemde taal (TOEFL) (schoolcode: 1101)
  • Minimale score: 550 (PBT) / 70 (IBT) / 8 (Essentials)
 • Internationaal taaltestsysteem (IELTS)
  • Minimale score: 6
 • EIKEN-test in praktische Engelse taalvaardigheid
  • Minimale score: Graad Pre-1
 • Pearson-toets Engels (PTE)
  • Minimale score: 50
 • Duolingo Engelse test
  • Minimale score: 95
 • Wisconsin Engels als tweede taalinstituut (WESLI)
  • WESLI-aanbeveling na succesvolle afronding van cursussen op 700 niveaus
 • The Language Company (TLC)
  • Moet een voldoende of hoger behalen op TLC-niveau 9

Niet-gegradueerde aanvragers

 • ACT Engelse score van 18 of hoger
 • SAT Evidence-Based lees- en schrijfscore van 510 of hoger
 • Ga 3 jaar of langer naar een Amerikaanse middelbare school en schrijf je in voor niet-ESL lessen Engels/Language Arts

Aanvragers uit de volgende landen hoeven geen bewijs van Engelse taalvaardigheid in te dienen:

 • Australië
 • Canada (behalve Québec)
 • Ierland
 • Nieuw-Zeeland
 • Verenigd Koninkrijk
 • Sommige Caribische landen kunnen op verzoek in aanmerking komen om te worden beoordeeld.

Algemene transcriptievereisten: voltooiing van de middelbare school en indien van toepassing - voltooiing van schooleindexamens, enz. We accepteren niet-officiële transcripties voor toelatingsdoeleinden zolang ze in het Engels zijn vertaald, maar vereisen dat alle studenten ons vóór het tweede semester officiële documenten verstrekken.

Cambridge International A/O-niveaus: We accepteren O-levels en A-levels: 5 vakken – Wiskunde, Engels, Natuurwetenschappen, Sociale Wetenschappen en een Vijfde Academisch Vak - B of hoger op een O-Level kan worden gebruikt voor Engelse taalvaardigheid en een C of hoger op een A-niveau kan worden gebruikt voor Engelse taalvaardigheid

WAEC: WASSCE vereist + kraskaart + een van onze geaccepteerde Engelse taalvaardigheidsscores.

Beurzen en financiering

Carroll erkent uitstekende prestaties van studenten. Deze beurzen zijn beschikbaar voor eerstejaarsstudenten en worden toegekend op het moment van acceptatie. Een student komt in aanmerking voor slechts één van deze beurzen en de bedragen stijgen niet van jaar tot jaar.

*De meeste beurzen beëindigen hun aanvraagperiode voordat het voorjaarssemester begint.

Academische beurzen

Beursbedragen academiejaar 2022-2023

Carroll University kent hernieuwbare, automatische verdienstenbeurzen (niet op behoeften gebaseerde beurzen) toe aan inkomende eerstejaarsstudenten op het moment van toelating. Deze beurzen zijn gebaseerd op cumulatieve middelbare school GPA en gestandaardiseerde testscores indien verstrekt. Voor deze beurzen hoeft geen extra aanvraag te worden beoordeeld! Deze hernieuwbare beurzen variëren van $ 15,000 - $ 23,000 per jaar.

Een student krijgt verdienstenbeurzen op basis van zijn academische achtergrond. In het geval dat academische informatie in de loop van de tijd verbetert (zoals opgemerkt door een transcript van een middelbare school van het 7e semester of ingediende testscores), zal Carroll beoordelen voor een beurs met een hogere verdienste op basis van informatie die vóór 1 februari 2022 is ontvangen.

Afdelings- / talentbeurzen

MacAllister volledige studiebeurs

 • Volledig collegegeld elk jaar gedurende vier jaar.
 • Vereist speciale toepassing en interview op de campus. De ontvanger komt niet in aanmerking voor andere Carroll-beurzen of -beurzen.

Yersin Business-beurs

 • Variërende hernieuwbare bedragen.
 • Beschikbaar voor studenten met als hoofdvak boekhouding, bedrijfskunde, bedrijfseconomie, financiën, gezondheidszorgadministratie, management en leiderschap of marketing.

Davies Otto Fellow Science-beurs

 • ​$ 10.000 in totaal; $ 2.500 verlengbaar per jaar.
 • Voor studenten die wetenschappen studeren. Vereist speciale toepassing en interview.

Engineering Scholarship-programma

 • $ 4.000 - $ 20.000 in totaal; $ 1.000 - $ 5.000 verlengbaar per jaar.
 • Beschikbaar voor studenten met een hoofdvak in pre-engineering/toegepaste natuurkunde. Vereist speciale toepassing.

George F. Kennan-beurs

 • $ 5.000 in totaal; $ 1.250 verlengbaar per jaar.
 • Beschikbaar voor studenten geschiedenis. Vereist speciale toepassing en interview.

Health Careers Opportunities Program (HCOP)

 • Beurzen beginnen bij $ 5,000 en stijgen elk academisch jaar.
 • In aanmerking komende studenten zijn eerstejaars studenten met een economisch of onderwijsachterstand.

George en Gerald Bitters begiftigden een studiebeurs

 • $ 1.000 - $ 3.000 per jaar.
 • Beschikbaar voor studenten van South Milwaukee of Cudahy High School met een 2.0 of hoger GPA. Vereist speciale toepassing.

Theaterbeurzen

 • $ 4.000 in totaal; $ 1.000 verlengbaar per jaar.
 • Beschikbaar voor studenten die theater studeren. Gebaseerd op een auditie.

Muziek beurs

 • Variërende hernieuwbare bedragen.
 • Gebaseerd op een auditie. Muziek majors en niet-majors komen in aanmerking.

Anne Hardy-beurs voor kunst

 • $ 1.750 in totaal voor vier jaar.
 • Beschikbaar voor studenten met een hoofdvak in kunst of fotografie. Vereist een speciale aanvraag en indiening van een kunstportfolio.

Les Klug Fotografiebeurs

 • $ 500 eenjarige beurs.
 • Beschikbaar voor studenten met als hoofdvak fotografie. Vereist speciale aanvraag en indiening van fotografieportfolio.

Jack en Corrine Reichert schonken een studiebeurs

 • Minimaal $ 2.000 verlengbaar per jaar.
 • Beschikbaar voor studenten van West Allis Central of Nathan Hale High School met een 2.0 of hoger GPA. Vereist speciale toepassing.

Waukesha State Bank

 • $ 1,000 eenjarige beurs.
 • Beschikbaar voor middelbare scholieren die in Waukesha County wonen of naar de middelbare school gaan en van plan zijn om in de herfst fulltime naar Carroll te gaan. Een speciale aanvraag is vereist.

Esports-beurzen

 • Variërende hernieuwbare bedragen. Tot $ 2.500.
 • Deze prijs wordt uitgereikt aan inkomende studenten die uitstekende prestaties hebben getoond in een geselecteerde esport-titel.
 • Gebaseerd op try-out (stuur een e-mail naar Head Esports Coach, Kris Pullam ([email protected]). Beschikbaar voor alle inkomende studenten, ongeacht de major.

Tenzij anders vermeld, kunnen beurzen voor vier jaar worden verlengd, zolang de student de voltijdse status van niet-gegradueerde behoudt. Een student komt in aanmerking voor slechts één van deze beurzen. Er kunnen echter een academische beurs en aanvullende prijzen worden ontvangen.

Extra onderscheidingen

Hilger Traditieprijs

 • $ 500 per jaar verlengbaar.
 • Beschikbaar voor kinderen, kleinkinderen, broers en zussen van alumni/huidige studenten, of doorverwezen alumni; toegekend op het moment van acceptatie.

ROTC

 • Variabele hernieuwbare bedragen.
 • Vereist speciale toepassing. Bezoek marquette.edu/rotc/airforce voor meer informatie.

Freedom Scholarship / Yellow Ribbon-programma

 • Variabele hernieuwbare bedragen.
 • Beschikbaar voor veteranen van na 9/11 via het Yellow Ribbon GI Education Enhancement Program. Neem dan contact op met de griffier.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

 • Waukesha

  North East Avenue,100, 53186, Waukesha

  Vragen