Keystone logo
Carrick Institute

Carrick Institute

Carrick Institute

Invoering

Welkom

Als kanselier van onze Graduate School verwelkom ik je graag in het Carrick Institute . Wij zijn een toekomstgerichte onderwijsinstelling die zich inzet voor het aanbieden van een actueel wetenschappelijk onderbouwd studieprogramma dat zinvol is voor onze wereldwijde gemeenschap. De ervaring van onze wetenschappers concentreert zich op een uitstekende leeromgeving die gebruik maakt van de nieuwste technologie en pedagogische expertise die beheersing van moeilijk onderwerpmateriaal mogelijk maakt. Onze Master of Science in Clinical Neuroscience Degree Program biedt onze wetenschappers de vaardigheden om hen in staat te stellen te slagen als academici, clinici, docenten en onderzoekers. Namens onze gerenommeerde faculteit, wetenschappers en alumni ben ik blij u te mogen verwelkomen in onze Carrick Institute familie.

Frederick R Carrick

DC, Ph.D., MS-HPEd

Buro Millennial / Pexels

128479_pexels-photo-1438072.jpeg

Over ons

Carrick Institute is een onafhankelijke, post-secundaire instelling met een vergunning van de Commission for Independent Education van het Florida Department of Education om de Master of Science Degree in Clinical Neuroscience aan te bieden.

Carrick Institute biedt zijn postsecundair afgestudeerde studenten de mogelijkheid om zich voor te bereiden op nieuwe en aanvullende educatieve mogelijkheden op het gebied van klinische neurowetenschappen. Door de begeleiding van de faculteit van het Instituut worden theoretische aspecten, evenals praktische en creatieve toepassingen in klinische neurowetenschappelijke procedures behandeld en versterkt met andere praktiserende professionals op het gebied van klinische neurowetenschappen.

"Hij die medicijnen studeert zonder boeken, vaart in een onbekende zee, maar hij die medicijnen studeert zonder patiënten gaat helemaal niet naar zee."

- William Osler

Carrick Institute maakt en levert

 • Hoogwaardig leiderschap — Een vermogen om zichzelf en anderen vol vertrouwen te leiden voor duurzame, hoge prestaties.
 • Wereldwijde effectiviteit - Een vermogen om effectief te presteren in verschillende culturen bij het aanpakken van kritieke uitdagingen op het gebied van klinische neurowetenschappelijke technologie.
 • Beheersing van klinische neurowetenschappen - Een vermogen om persoonlijke en organisatorische prestaties te verbeteren door de studie van klinische neurologische technologie.
 • Een innovatieve manier van denken — Een vermogen om creatief te denken en te handelen op het gebied van klinische neurowetenschappelijke technologie.
 • Klinische neurowetenschapsexpertise - Een vermogen om strategisch bij te dragen via hoog ontwikkelde functionele klinische neurowetenschappelijke technologische vaardigheden.
 • Professioneel curriculum — Een vermogen om te leren van academische en educatieve principes op basis van en gevoelig voor behoeften aan klinische neurowetenschappelijke technologie.
 • Professionele faculteit - Het vermogen om te werken met academische en onderzoeksklinische neurologen, evenals het werken met praktiserende professionele werkende klinische neurologen.
 • Educatieve uitwisseling - De mogelijkheid om samen te werken met andere professionele klinische neurologen met mogelijkheden voor internationale educatieve uitwisseling.

Vos / Pexels

126729_pexels-photo-1595391.jpeg

Mission Statement

De missie van het Carrick Institute for Graduate Studies is het ondersteunen en onderhouden van een diverse gemeenschap van klinische wetenschappers om wetenschap, ontdekking en toewijding aan de mensheid te omarmen.

Waarom voor ons kiezen

Het Carrick Institute is toegewijd aan het leveren van uitdagende en hoogwaardige klinische neurowetenschappelijke educatieve ervaringen aan een diverse groep toegewijde professionals.

Hoogopgeleide professoren

 • Ons team van hoog opgeleide faculteit aan het Carrick Institute zorgt voor de hoogste kwaliteit van instructie en begeleiding gedurende het programma.

Masters in Science in Clinical Neuroscience

 • De Carrick Institute Master of Science in Clinical Neuroscience Degree is ontworpen om klinische neurowetenschappers op te leiden om onderzoek te doen naar de studie en functie van het menselijk zenuwstelsel.

Geavanceerd curriculum

 • Ons curriculum combineert biologie, psychologie en natuurwetenschappen met een klinisch perspectief op neurowetenschappen in de gezondheidszorg.

EVG-foto's / Pexels

128714_pexels-photo-1170979.jpeg

Locaties

 • Cape Canaveral

  8910 Astronaut Blvd, Ste 102, 32920, Cape Canaveral

Vragen