Keystone logo
Carolina Christian College

Carolina Christian College

Carolina Christian College

Invoering

Carolina Christian College ( CCC ) is een 4-jarige en ouder, particuliere non-profit, op geloof gebaseerde instelling met een speciale focus. Carolina Christian College leidt personen op voor christelijke bedieningen door middel van bijbelse en theologische studies, algemeen onderwijs in de kunsten en wetenschappen en professionele studies. De nadruk wordt gelegd op cultureel bewustzijn en leiderschap dat arbeiders zal voorbereiden om de kerk in de Verenigde Staten en wereldwijd te vestigen en te dienen.

In navolging van het hierboven vermelde speciale doel van het Carolina Christian College erkent Carolina Christian College dat een student zo volledig mogelijk moet zijn voorbereid.

Al meer dan zeven decennia traint Carolina Christian College christelijke leiders die een positieve invloed hebben op hun gemeenschap. Deze goed opgeleide leiders hebben een positieve invloed op gemeenschappen en naties over de hele wereld, door kerken te leiden en te planten, en actieve leiderschapsrollen te vervullen in de private en overheidssector en het bedrijfsleven. We werken eraan om het soort leiderschap te bieden dat de communicatiekloof tussen mensen van verschillende culturen lokaal en wereldwijd kan overbruggen. Carolina Christian College biedt een unieke kans voor Afro-Amerikanen, blanken en studenten van alle rassen die geïnteresseerd zijn in Urban Ministry. Onze proactieve interraciale omgeving biedt een sociale en educatieve ervaring die onze studenten in staat stelt om succesvolle leiders in de gemeenschap te worden met een Bijbels wereldbeeld.

Het is de missie van Carolina Christian College om bijbelse academische programma's te bieden die mannen en vrouwen van alle rassen voorbereiden op bediening en dienstverlening aan de gemeenschap, met de nadruk op de Afrikaans-Amerikaanse gemeenschap.

Locaties

  • Winston-Salem

    Indiana Avenue,4209, 27105, Winston-Salem

    Vragen