Keystone logo
Carnegie Mellon University

Carnegie Mellon University

Carnegie Mellon University

Invoering

Een transformatieve educatieve ervaring creëren voor studenten gericht op diepe disciplinaire kennis; probleemoplossing; leiderschap, communicatie en interpersoonlijke vaardigheden; en persoonlijke gezondheid en welzijn.

Een transformerende universitaire gemeenschap cultiveren die zich inzet voor (a) het aantrekken en behouden van divers talent van wereldklasse; (b) het creëren van een samenwerkingsomgeving die openstaat voor de vrije uitwisseling van ideeën, waar onderzoek, creativiteit, innovatie en ondernemerschap kunnen gedijen; en (c) ervoor zorgen dat individuen hun volledige potentieel kunnen bereiken.

Om de samenleving op een transformatieve manier te beïnvloeden - regionaal, nationaal en wereldwijd - door samen te werken met partners buiten de traditionele grenzen van de universiteitscampus.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Pittsburgh

    Carnegie Mellon University Civil and Environmental Engineering, 119 Porter Hall, 5000 Forbes Avenue, PA 15213, Pittsburgh

Vragen