Keystone logo
Carlton Trail Regional College

Carlton Trail Regional College

Carlton Trail Regional College

Invoering

Carlton Trail College is een van de toonaangevende opleidings- en onderwijsinstellingen van Saskatchewan. Van de programma's die we aanbieden tot de diensten die we leveren, we zijn toegewijd om u te helpen uw onderwijs-, loopbaan- en trainingsdoelen te bereiken.

Carlton Trail College is een van de toonaangevende opleidings- en onderwijsinstellingen van Saskatchewan. We voorzien in de carrière-, werk-, opleidings- en onderwijsbehoeften van studenten, bedrijven, de industrie en gemeenschappen in oost-centraal Saskatchewan. Met kantoren in Humboldt, Watrous en Wynyard, en klaslokalen in de hele regio, creëren onze programma's en diensten belangrijke academische, sociale en economische voordelen voor onze studenten en de bedrijven die onze studenten in dienst hebben.

Onze toewijding aan het leveren van uitzonderlijke trainings- en onderwijsprogramma's helpt het succes van het individu, het bedrijf en de regio te verzekeren. We werken er hard aan om de gemeenschappen die we bedienen erbij te betrekken. We werken samen met bedrijven, industrieën en gemeenschappen, waaronder de First Nations van de regio, om in specifieke onderwijs- en trainingsbehoeften te voorzien. Onze programma's kunnen op maat worden gemaakt en ter plaatse worden afgeleverd, of in een van onze faciliteiten.

Locaties

  • Southey

    Railway Avenue,230, S0G 4P0, Southey

    Vragen