Keystone logo
Cardiff University MSc Accounting & Finance
Cardiff University

MSc Accounting & Finance

Cardiff, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

23 Sep 2024

GBP 29.200 / per year *

Op de campus

* voor overzees | voor thuis: £13,200

Invoering

Het MSc-programma Accounting and Finance biedt je de mogelijkheid om een diepgaande analyse te maken van hedendaagse vraagstukken op het gebied van accounting en financiën. Dit stelt je in staat om innovatie op alle gebieden van het bedrijfsleven vorm te geven en tegelijkertijd het belang van accounting en finance voor het creëren van een meer verantwoordelijke en duurzame samenleving te waarderen.

Het programma erkent dat je zult werken in een internationaal verbonden, diverse en steeds veranderende omgeving. We stellen je in staat om in deze omgeving te slagen door je bloot te stellen aan actuele denkwijzen en ervaringen uit de praktijk. We houden je ook geaard in moderne ethische en bredere maatschappelijke kwesties, zodat je een geïnspireerde professional kunt worden.

Waarom deze cursus bestuderen

Geef vorm aan innovatie op alle gebieden van het bedrijfsleven en waardeer tegelijkertijd het belang van accounting en financiën voor het creëren van een meer verantwoordelijke en duurzame samenleving.

Onderzoeksgestuurd onderwijs

Breng de theorie in praktijk tijdens een programma dat wordt geleid door academische onderzoekers en gekwalificeerde boekhoudprofessionals.

Vaardigheden voor loopbaansucces

Instrumenten en technieken verwerven om te reageren op een financiële sector die wordt gekenmerkt door crises, regulering, globalisering en innovatie.

Vorderingen tot doctoraat

Bereid je voor op een promotieonderzoek of een onderzoeksgerichte carrière met onafhankelijk onderzoek onder academische begeleiding.

Maatschappelijk verantwoord

Als 's werelds eerste Public Value Business School zetten we ons in voor sociale verbetering naast economische ontwikkeling.

toelatingen

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Over de school

Chat with students

Vragen