Keystone logo
Cardiff University MA Internationale Betrekkingen
Cardiff University

MA Internationale Betrekkingen

Cardiff, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

23 Sep 2024

GBP 22.700 / per year *

Op de campus

* voor overzees | voor thuis: £10,450

Invoering

De MA International Relations biedt een structuur voor de gevorderde studie van een boeiend vakgebied. Je ontwikkelt een volledig begrip van de ontwikkeling van het vakgebied internationale betrekkingen en bent in staat om specialistische interesses na te streven binnen een algemeen kader.

Het programma combineert de deelgebieden internationale veiligheid, theorie van internationale betrekkingen, internationaal recht, analyse van buitenlands beleid, politieke filosofie en politicologie. Gespecialiseerde keuzemodules richten zich op een reeks hedendaagse mondiale problemen, zoals milieubeleid, feminisme, digitale technologieën en conflictbeheersing.

Tijdens je studie maak je kennis met de belangrijkste kwesties op het gebied van internationale betrekkingen en hoe deze van invloed zijn op een reeks specialistische studiegebieden.

Het programma is gestructureerd om je de methodologische hulpmiddelen te bieden die nodig zijn om kritisch onderzoek te doen in dit brede en veeleisende vakgebied, met de nadruk op onderzoeksmethoden en -vaardigheden. Dit bereidt je voor op zelfgestuurd onderzoek tijdens de dissertatiefase van het programma.

Waarom deze cursus bestuderen

Krijg een grondig begrip van internationale betrekkingen, onderwezen door onderzoeksactieve experts in verschillende specialismen.

Gevorderde onderzoeksvaardigheden

Een focus op het ontwikkelen van onderzoeksvaardigheden, methoden en zelfvertrouwen binnen een ondersteunende omgeving.

Verbonden

Nauwe banden met het Welsh Centre for International Affairs en de United Nations Association (Wales).

Boeiende sprekers

Een levendige interdisciplinaire onderzoeksomgeving met regelmatige onderzoeksseminars en gastsprekers.

Specialistische modules

Modules die voortbouwen op de unieke en multidisciplinaire mogelijkheden die onze expertise in recht, politiek en internationale betrekkingen biedt.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Programma levering

Over de school

Chat with students

Vragen