Keystone logo
© Capitol Technology University
Capitol Technology University

Capitol Technology University

Capitol Technology University

Invoering

Capitol Technology University is strategisch gelegen net buiten Washington DC. Capitol Tech opgericht in 1927, richt zich op het aanbieden van academische programma's voor de toekomstige beroepsbevolking die leiden tot succes in de zich ontwikkelende mondiale gemeenschap. Als STEM-gerichte instelling hebben we een passie voor het opbouwen van partnerschappen met nationale en internationale bedrijven en non-profitorganisaties die invloed uitoefenen op toekomstige technologieontwikkeling. Onze docenten zijn doorgewinterde, deskundige beoefenaars in hun vakgebied. Capitol Tech docenten brengen hun praktijkervaring naar het klaslokaal en bieden onze studenten een uitgebreid inzicht in hoe ze hun kennis kunnen toepassen op hun toekomstige baan.

Het Master of Science in Computer Science-programma biedt studenten de mogelijkheid om in contact te komen met docenten en collega's die gepassioneerd zijn door het groeiende computerwetenschappelijke veld. Studenten krijgen de kans om zich op een van de drie gebieden te concentreren: Software Engineering - Software engineering is een veelzijdig vakgebied met een overvloed aan kansen in verschillende sectoren.

Van gevestigde technologiegiganten als Google en Microsoft tot disruptieve startups, non-profitorganisaties en de overheid: de behoefte aan software-ingenieurs is alomtegenwoordig. Deze graad voorziet je van een veelzijdige vaardigheden die in elke branche kunnen worden toegepast, waardoor je de vrijheid hebt om je carrièrepad te kiezen. Cyberbeveiliging - Het dynamische karakter van het cyberbeveiligingsveld betekent dat er altijd iets nieuws te leren valt. Cyberbedreigingen evolueren voortdurend en nieuwe technologieën zoals kunstmatige intelligentie, quantum computing en blockchain bieden zowel nieuwe uitdagingen als kansen voor cyberbeveiliging.

Deze constante evolutie maakt cyberbeveiliging tot een spannend vakgebied voor mensen die een leven lang leren en voor degenen die gedijen in het aanpakken van complexe problemen. Kunstmatige intelligentie - Naarmate de technologie evolueert, verbetert kunstmatige intelligentie de manier waarop mensen met machines omgaan aanzienlijk. Van autonomie tot vooruitgang, AI's machinaal leren zorgt ervoor dat technologie evolueert op manieren die we ons nooit hadden kunnen voorstellen, en er zijn goed opgeleide professionals nodig om deze vooruitgang op een ethische en betekenisvolle manier te sturen.

Waarom Capitol Tech

Capitol Technology University maakt deel uit van de banenrijke pijplijn die menselijk kapitaal levert aan de technologisch meest geavanceerde overheidsinstellingen van Amerika en hun toeleveringsketens in de particuliere sector.

Terwijl veel afgestudeerden moeite hebben om zinvol werk te vinden met hun diploma, biedt Capitol Tech een springplank naar een beter leven. Dat komt omdat we ons sterk richten op STEM-carrières en studenten de praktische, praktijkervaring bieden die ze nodig hebben om de huidige technische arbeidsmarkt te betreden.

Missie

De missie van Capitol Technology University is om individuen op te leiden voor professionele kansen in techniek, computer- en informatiewetenschappen en het bedrijfsleven. Wij bieden relevante leerervaringen die leiden tot succes in de zich ontwikkelende mondiale gemeenschap.

Visie

In 2025 zal Capitol Technology University volgens de Mission Statement door haar kiezers en door het publiek worden gezien als:

 • Een STEM-gerichte instelling voor hoger onderwijs, die bachelor- en masteropleidingen in techniek, informatiewetenschappen en technologisch leiderschap aanbiedt, die over flexibiliteit en mogelijkheden beschikt om te groeien, en die het aanbod aanpast aan de opkomende behoeften van de beroepsbevolking.
 • Een aanbieder van praktijkgericht, carrièrerelevant leren dat wordt gegeven in een interdisciplinaire en interactieve omgeving, waar docenten en personeel de prestaties en het succes van studenten ondersteunen.
 • Een universiteit die programma's van een vergelijkbare uitstekende kwaliteit levert via face-to-face en virtuele klaslokalen en andere vormen en combinaties van onderwijsmethoden die aansluiten bij de leerbehoeften van onze studenten.
 • Een organisatie met docenten en leiderschap die nieuwe curricula, onderzoek en ondernemersactiviteiten stimuleren en implementeren voor de beroepen die we bedienen, en die een diverse gemeenschap van leerlingen ten goede komen.
 • Een organisatie die nauw verbonden is met haar achterban van lokale, regionale en nationale partners in het bedrijfsleven, de overheid, non-profitorganisaties en beroepen die invloed uitoefenen op toekomstige technologieontwikkeling en beleid.
 • Een organisatie die de mondiale gemeenschap betrekt, door internationale studenten op te leiden, te coördineren met docenten en multinationale beroepsverenigingen te ondersteunen.
 • Een universiteit die afgestudeerden ontwikkelt met communicatie-, analyse- en kritisch denkvaardigheden waarmee ze succesvol kunnen zijn in een mondiale omgeving en een leven lang leren kunnen nastreven als technische professionals, leiders en innovators.
 • Een universiteit die afgestudeerden voorbereidt op banen en carrières, en die het bredere doel van het onderwijs dient om op nationale behoeften gebaseerd beleid aan te pakken door middel van wetenschappelijke overwegingen.
 • Een organisatie met de juiste omvang voor kwaliteitsonderwijs en financiële levensvatbaarheid, met duurzame middelen voor docenten en personeel om STEM-onderwijs van de beste kwaliteit te bieden.

waarden

De kernwaarden zijn de kenmerken die we omarmen bij het samenwerken om de missie te vervullen en de visie van de instelling te verwezenlijken.

 • Kwaliteit - altijd streven naar continue verbetering
 • Groei - uitbreiden en veranderen om aan de nieuwe behoeften van de samenleving te voldoen
 • Leiderschap - het aanbieden van creatief, ondersteunend en gedeeld leiderschap
 • Balans - het handhaven van een evenwicht tussen concurrerende behoeften
 • Integriteit - eerlijk, ethisch en open zijn
 • Teamwerk - collectieve inspanning leveren om studenten en personeel te ondersteunen
 • Communicatie - het verstrekken van tijdige en nuttige informatie
 • Flexibiliteit - kansen ontdekken en benutten
 • Veiligheid - bewustzijn behouden en voorkomen van ongevallen en bedreigingen

Campusfuncties

Capitol Technology University nodigt u en uw gezin uit om onze campus in de voorsteden in Laurel, Maryland, nabij Washington, DC, en Baltimore, MD te bezoeken. Wees getuige uit de eerste hand van onze vriendelijke sfeer, uitstekende academische programma's, kleine klassen, ultramoderne laboratoria en hulpmiddelen, en comfortabele residentiezalen.

  toelatingen

  Stap 1: Aanvraag indienen

  Internationale eerstejaars- en transferstudenten kunnen de Common Application of onze Graduate Application for International Students gebruiken. Er is een aanmeldingskosten van $ 50.

  Stap 2: Dien een bewijs van Engelse taalvaardigheid in

  Alle niet-moedertaalsprekers van het Engels moeten blijk geven van een bevredigend niveau van Engelse taalvaardigheid. De volgende opties zijn acceptabel: Test van Engels als vreemde taal (TOEFL) minimumscore van 80 (op internet)/550 (op papier); International English Language Test (IELTS) minimale algehele bandscore van 6,5 en geen individuele score lager dan 6,0 Duolingo minimumscore van 115; LanguageCert's internationale ESOL B2-examen met alle scores van 39 of hoger (schrijven, lezen, luisteren en spreken) SAT minimale Evidence-Based Reading en Writing-score van 520; Bewijs waaruit blijkt dat een Engelse compositie met succes is voltooid (C of hoger) aan een geaccrediteerde universiteit of hogeschool in de Verenigde Staten.

  Stap 3: Dien officiële transcripties in

  Laat uw transcripties van uw bachelordiploma naar Capitol sturen. Een officieel, ondertekend transcript moet rechtstreeks van uw school(s) naar het Admissions Office worden gestuurd. Als je meer dan één instelling hebt bezocht, mogen alleen de transcripties met het definitieve diploma worden ingediend.

  Of laat uw transcripties elektronisch verzenden naar Master's Admissions bij Capitol Tech .

  Voor aanvragers die een postsecundaire hogeschool en/of universiteit buiten de Verenigde Staten hebben bezocht, moet u uw academische gegevens laten beoordelen door een organisatielid van de National Association of Credential Evaluation Services (NACES). Ongeacht uw staatsburgerschap, taal of thuisland, moet u uw academische gegevens laten beoordelen door een lid van de NACES-organisatie. Wanneer u het type evaluatie selecteert, zorg er dan voor dat u Cursus-voor-cursusevaluatie selecteert.

  Hoe aan te vragen

  Schrijf uw sollicitatie-essay voordat u met de toelatingsaanvraag begint, u kunt niet solliciteren zonder het essay.

  Vraag een doctoraat aan bij Capitol Tech via het Admissions Online Application Form

  Binnen de aanvraag kunt u zowel een essay als een cv bijvoegen.

  Er zijn 2 aanbevelingen vereist die automatisch vanuit de applicatie worden verzonden. U kunt het aanbevelingsformulier openen dat u rechtstreeks naar uw aanbevelingen kunt sturen. Het formulier moet worden teruggestuurd naar [email protected]

  Om de aanvraag te voltooien, dient u een niet-restitueerbaar bedrag van $ 100 in te dienen.

  *EdAssist-partners dienen een e-mail te sturen naar Doctoral Admissions bij Capitol Tech VOORDAT de aanmeldingskosten zijn betaald.

  Laat officiële transcripties rechtstreeks naar Capitol Technology University sturen.

  Ze kunnen elektronisch via e-mail worden verzonden naar de Doctoral Admissions bij Capitol Tech (voorkeursmethode voor tijdgevoeligheid)

  • Of ze kunnen worden gemaild naar:
  • Bureau van toelatingen
  • 11301 Springfield Road
  • Laurier, MD 20708

  *Let op: als uw diploma buiten de VS is behaald, moet u uw academische gegevens laten beoordelen door een onafhankelijk accreditatiebureau. Een lijst met agentschappen vindt u op https://www.naces.org/members. Wanneer u het type evaluatie selecteert, zorg er dan voor dat u Cursus-voor-cursusevaluatie selecteert.

  *Evaluaties moeten rechtstreeks door het beoordelende bureau worden ingediend om als officieel te worden beschouwd.

  De DSc in Cybersecurity vereist een branchecertificering zoals de CISSP, GSE, CGEIT of CISM. Als u nog vragen heeft over de certificeringsvereiste, kunt u een e-mail sturen naar Doctoral Admissions bij Capitol Tech .

  Zodra uw dossier compleet is, wordt het ter beoordeling doorgestuurd naar de toelatingscommissie.

  Voeg uw niet-restitueerbare aanvraagkosten van $ 100 toe.

  Neem contact op met de hogeschool of universiteit waar u uw diploma heeft behaald en laat het officiële verzegelde transcript rechtstreeks naar:

  • Afstudeerbureau voor toelating
  • Capitol Technology University
  • 11301 Springfield Road, Laurel, MD 20708.

  Voor aanvragers die een postsecundair college en/of universiteit buiten de Verenigde Staten hebben bezocht, moet u uw academische gegevens laten beoordelen door een organisatielid van de National Association of Credential Evaluation Services (NACES). Ongeacht uw staatsburgerschap, taal of thuisland, moet u uw academische gegevens laten beoordelen door een lid van de NACES-organisatie. Wanneer u het type evaluatie selecteert, zorg er dan voor dat u Cursus-voor-cursusevaluatie selecteert.

  De DSc in Cybersecurity vereist een branchecertificering. De CISSP, GSE, CGEIT of CISM komen in aanmerking. Anderen kunnen ook in aanmerking komen. Als u nog vragen heeft over de certificeringsvereiste, kunt u een e-mail sturen naar Doctoral Admissions bij Capitol Tech .

  Laat uw huidige CV in Microsoft Word of PDF e-mailen naar Doctoral Admissions bij Capitol Tech . Zorg ervoor dat de bestandsnaam uw voor- en achternaam bevat en plaats uw cv met toelating tot afgestudeerden in de onderwerpregel.

  Download het aanbevelingsformulier van de toelatingspagina van het myCapitol-portaal en laat 2 aanbevelingsformulieren naar het bovenstaande adres sturen.

  Zodra uw dossier compleet is, wordt het ter beoordeling doorgestuurd naar de toelatingscommissie.

  Locaties

  • Laurel

   Springfield Road, 11301, 20708, Laurel

  Vragen