Keystone logo
CANVAS

CANVAS

CANVAS

Invoering

CANVAS Ecole Art-Mode is een Zwitsers kunstacademie gespecialiseerd in mode en grafisch ontwerp. Gevestigd in Lausanne, Zwitserland, heeft de school meer dan 25 jaar ervaring in het opleiden van studenten om de beeldende kunst en mode-industrie te betreden. De school biedt een unieke selectie van creatieve cursussen waarmee studenten de theoretische en praktische vaardigheden kunnen verwerven die nodig zijn om hun gekozen discipline te beheersen.

Met een breed scala aan cursussen en graden biedt CANVAS studenten de vrijheid en flexibiliteit om hun eigen cursusrooster aan te passen. Met een selectie van korte en lange cursussen, kunnen studenten in hun eigen tempo studeren wetende dat alle klassen European Transfer Credits (ECTS) aanbieden die later kunnen worden toegepast op een opleiding.

131658_Image1.jpg

foto met dank aan CANVAS

Een springplank om je carrière te lanceren als een creatief

CANVAS biedt studenten het antwoord op het starten van hun carrière in de beeldende kunst of de mode-industrie. Als pionier in het hoger onderwijs op het gebied van design, mode en beeldende kunst heeft CANVAS meer dan 25 jaar ervaring in het opleiden van creatieven.

CANVAS is gevestigd in het hart van Lausanne (in het Franstalige deel van Zwitserland) en is de afgelopen 15 jaar aanzienlijk gegroeid. De oprichters zijn opgeleid in de Zwitserse Hautes Ecoles in mode en grafisch ontwerp, en hebben een passie voor design en pedagogiek. Ze creëerden CANVAS met de ambitie om technische opleidingen van hoge kwaliteit te bieden aan studenten die geïnteresseerd zijn in modeontwerpers, kleermakers, grafisch ontwerpers en illustratoren van morgen.

De programma's van CANVAS worden erkend door Zwitserse professionele en educatieve instellingen en zijn gecertificeerd door de Zwitserse overheidsinstanties (CIO, AI) en de Europese Federatie van Onderwijs (FEDE).

Ervaring in dienst van creativiteit

CANVAS staat bekend om zijn grote onderscheid in kunst. De studenten hebben regelmatig goed gepresteerd in enkele van de meest prestigieuze Europese ontwerpwedstrijden.

De school beschikt over een dynamische en ervaren faculteit die aandacht heeft voor de realiteit en eisen van de professionele integratie van haar studenten, die hun onderwijsmethoden aanpast en aanpast om aan de behoeften van elke leerling te voldoen en hen voorbereidt op de eisen en verwachtingen van de arbeid. markt.

De school biedt zowel overdag als 's avonds lessen aan, samen met de mogelijkheid om diploma's en diplomaprogramma's in deeltijd te volgen om studenten in staat te stellen een gepersonaliseerd rooster samen te stellen dat bij hun behoeften past en het beheer van hun professionele en persoonlijke verplichtingen mogelijk maakt.

CANVAS is er trots op deel uit te maken van een grote en invloedrijke multiculturele gemeenschap van gepassioneerde makers . De school biedt een multiculturele artistieke benadering die rekening houdt met de verschillende culturen van onze wereld en zorgt voor de persoonlijke en professionele verrijking van haar studenten.

Een creatieve pedagogiek

De training van CANVAS combineert een theoretische en praktische benadering van de artistieke en technische aspecten van de creatieve beroepen waarop het zijn studenten voorbereidt. De lesmethode en hulpmiddelen geven studenten een diepgaand begrip en beheersing van hun gekozen discipline, zodat ze zich aan het einde van hun opleiding professioneel kunnen vestigen.

In samenwerking met professionele bedrijven, workshops en ateliers biedt CANVAS zijn studenten de educatieve flexibiliteit om professionele ervaring op te doen tijdens het studeren en is altijd alert op de ambities en doelstellingen van elke student. Stageprojecten bieden studenten directe marktervaring en helpen hen bij het ontwikkelen van een initieel professioneel netwerk.

Een grote selectie programma's

CANVAS biedt toegankelijke trainingen op het gebied van Fashion Design, Tailoring & Fashion Techniques, Graphic Design en Illustration. De programma's van de school worden voortdurend bijgewerkt en herzien om de evolutie van praktijken en trends op het gebied van mode, design en beeldende kunst bij te houden.

De school biedt een breed scala aan internationaal erkende diploma's en certificaten, waaronder:

  • Korte cursus certificaten
  • Voorbereidende certificaten
  • Funderingsgraden
  • Specialisatiegraden
  • Bachelors graden
  • Avondklassen

European Credit Transfer System (ECTS)

De graden van CANVAS in Fashion Design, Tailoring & Fashion Techniques, Graphic Design en Illustration, zijn van een superieure professionele standaard en zijn geïntegreerd in de gelijkwaardigheid van het European Credit Transfer System (ECTS) dat hogere graden biedt op de '3-5- 8 'model (Bachelors - Masters - Doctoraat). Dit systeem is gebaseerd op de programmadruk en de studie-uren die nodig zijn om de doelstellingen van het programma te bereiken.

Doe mee met CANVAS om uw training naar het volgende niveau te brengen en ervoor te zorgen dat u uw creatieve doelstellingen bereikt!

Locaties

  • Lausanne

    Avenue de Sévelin 46, 1004, Lausanne

Vragen