Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Canisius College

Canisius College

Canisius College

Invoering

Canisius College is de belangrijkste particuliere universiteit in West New York, een van de 28 jezuïet, katholieke hogescholen in het land en wordt consequent gerangschikt onder de hoogste regionale colleges in het noordoosten. Opgericht in 1870 door Duitse jezuïeten, is Canisius College genoemd naar St. Peter Canisius, een gerenommeerde Nederlandse pedagoog en een van de oorspronkelijke leden van de Sociëteit van Jezus. Wat begon in een gebouw in het centrum van Buffalo bestaat nu uit 56 gebouwen gelegen op 72 hectare in een woonwijk in Noord-Centraal Buffalo.

Missie

Canisius College is trots om te delen in de jezuïet erfgoed, dat studenten biedt een zeer gepersonaliseerde onderwijs stevig gevestigd in de vrije kunsten, dat de ontwikkeling van de hele persoon benadrukt. Canisius bereidt leiders - intelligent, zorgzaam, trouw individuen - in staat om in hun beroep uit te oefenen en het bevorderen van excellentie, hun gemeenschappen en hun dienst aan de mensheid.

Rankings en Onderscheidingen

De hoge kwaliteit van Canisius onderwijs consequent erkend en gerangschikt in een grote verscheidenheid van manieren, zoals:

Accounting Afgestudeerden nr. 2 in New York Afgestudeerden van het Canisius boekhoudprogramma, jaarlijks een van de beste programma's van het land, had de 2e hoogste pas in de staat New York. Het slagingspercentage was 78 procent onder Canisius afgestudeerden.

Overall Graduate School Acceptatie tarieven Meer dan 90 procent van het Canisius studenten die van toepassing zijn op graduate school worden geaccepteerd. Graduate School Acceptatie voor Recht en Medische SchoolsNine van 10 Canisius studenten die van toepassing zijn op de wet en de medische scholen worden geaccepteerd.

US News & World Report "America's Best Colleges" Voor het tweede opeenvolgende jaar, Canisius verdiende zijn hoogste ranking op de universiteit geschiedenis met de 20ste plek in de top van US News and World Report's2012 ranglijst van America's Best Colleges, Regional Universities - Noord. Consequent in de top regionale colleges, Canisius verhuisde ook vier plekken in "grote scholen, goede prijzen" categorie voor de regionale universiteiten in het noorden.

Forbes America's Top Hogescholen Canisius werd genoemd aan Forbes 2012 ranglijst van de 650 beste undergraduate instellingen voor de kwaliteit van het onderwijs, goede carrièremogelijkheden, slagingspercentages en lage niveaus van schulden.

Student Services en Activiteiten Meer dan 140-college gesponsorde organisaties bieden Canisius studenten ervaringen met betrekking tot service, de media, student overheid, academici, en religieuze en sociale belangen.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

 • Buffalo

  2001 Main Street Buffalo, NY , 14208-1098, Buffalo

  Opleidingen

   Instelling biedt ook:

   Vragen