Keystone logo
Canadian Institute of Technology

Canadian Institute of Technology

Canadian Institute of Technology

Invoering

WAAROM CIT?

Na twaalf jaren van studie, de juiste beslissing die je wil maken is te krijgen ingeschreven voor uw Universitaire studies bij Canadian Institute of Technology. Hier vind je de hoogste academische standaarden en een perfecte leeromgeving te vinden. Je gaat naar een levenservaring hebben, studeren aan het hart van een dynamische stad, zoals Tirana. Doe mee, dan zul je CIT.

Studeren in het Engels

CIT onderwijst alleen in het Engels, die extra voordelen, zonder extra kosten biedt door het verbeteren van uw kennis van het Engels, het vergroten van de werkgelegenheid in het land en geeft u toegang tot de internationale carrière.

Canadese Curricula

CIT biedt programma's op basis van de Canadese curricula en onderwijs wordt geleverd op basis van de best practices van de Canadese onderwijssysteem, dat afgestudeerden voorziet van creatieve, gedurfde, ondernemend, vindingrijk kennis en liefde voor de kennis.

In het hart van Tirana

CIT is gelegen in een van de belangrijkste torens van Tirana, op loopafstand van de belangrijkste City Square, culturele, recreatieve en historische plaatsen evenals overheidsinstellingen centraal. Deze locatie zorgt ervoor dat u de tijd van je leven, terwijl je jezelf voorbereiden op een boeiende carrière.

studeren programma

CIT biedt Bachelor en Master graden. Programma's worden gegeven op basis van Bologna System.

Flexibel traject

CIT is een pionier op het gebied van flexibel traject rekening houdend met de veranderende behoeften van het onderwijs. Je zult in staat zijn om te werken en te studeren op hetzelfde moment met de mogelijkheid om uw werk in de klas te voltooien op elk moment van de dag of 's avonds. U kunt ook studeren part-time of full-time of wisselen ze.

De kans om te studeren in Canada of de VS

In aanvulling op het gebruik van de Canadese Hoger Onderwijs Stelsel, wordt CIT werkt aan oprichting van Transfer of Full affiliatie overeenkomst met de Canadese universiteiten. Ons onderwijs systeem maakt het gemakkelijk de accreditatie van je diploma in de VS en Canada.

International en Internationaal Educated Academisch Personeel

CIT biedt werk aan hoog gekwalificeerde docenten, een combinatie van buitenlandse en Albanese burgers met een internationale opleiding achtergrond en professionele ervaring in de klassen ze leren. CIT neemt een persoonlijke benadering van het onderwijs. Bij CIT studenten en professoren zijn meer dan een team, zowel in de uitoefening van continue en geavanceerde kennis. CIT biedt de voordelen van een nauwe en zorgzame kleine universiteit sfeer gecombineerd met diepgaande academisch onderzoek.

Visie, Missie en wezenlijke doel van het instituut

VISIE: Canadian Institute of Technology streeft naar de ontwikkeling van de student educatieve en professionele ethische geest, kritisch denken, analytische en probleemoplossende vaardigheden, creativiteit, innovatie en leiderschap.

Missie: Canadian Institute of Technology is een van de weinige universiteiten van Albanië het onderwijs in het Engels, toegewijd aan de voorbereiding van de afgestudeerden die in staat zijn om waarden, vaardigheden en kennis die ze nodig hebben om hun leven, carrière, en samenlevingen vorm te ontwikkelen. Om dit te bereiken, zal de Canadese Institute of Technology hoge kwaliteit undergraduate, graduate en permanente educatie programma's, en onderzoek dat de lokale en regionale behoeften van dienst te promoten.

verplichtingen: Canadian Institute of Technology geeft uiting aan zijn verplichtingen aan haar missie door het nastreven van de volgende doelstellingen:

Uitstekende onderwijsprogramma's op geselecteerde gebieden bieden Gekwalificeerd faculteit en personeel aan te trekken en hen te voorzien van veilige en ondersteunende werkomgeving Om afgestudeerden die onafhankelijk zijn, zelfverzekerd, self-directed en aanhoudende om hun persoonlijke doelen te bereiken produceren. Om carrière-georiënteerde afgestudeerden die zijn innovatief, kritische denkers en lange levensduur leerlingen voor te bereiden. Om maatschappelijk verantwoord afgestudeerden die ontvankelijk zijn voor veranderende behoeften van de gemeenschap, en met respect voor edele lokale en mondiale waarden te ontwikkelen. Om voldoende steun te presenteren en zorg voor studenten. Om een ​​leer-leeromgeving te bieden binnen state-of-the-art onderwijsfaciliteiten. Onderzoek inspanningen te stimuleren en deze koppelen aan de gemeenschap en de samenleving nodig heeft.

Wezenlijke doel van het instituut:

Een brug naar de Canadese onderwijs. Een brug naar de andere internationaal erkende universiteiten. Een efficiënte academische instelling ontwikkelen van bekwame en goed geïnformeerde afgestudeerden Een efficiënte RDC-centered academisch instituut Het aannemen van een continue verbetering strategie Een internationaal erkend instituut, met academische credits overdraagbaar naar Noord-Amerikaanse academische instellingen. Het maken van wereldklasse onderwijs betaalbaar Het aanbieden van onderwijs en het uitvoeren van RDC door hoog gekwalificeerde docenten van internationaal erkende universiteiten Het aanbieden van relevante programma voldoen aan de behoeften van Albanië. normen en doelstellingen van het programma op basis van meetbare programma en natuurlijk de resultaten. Bijdragen aan en verspreiden van kennis in Albanië en daarbuiten. Het aanbieden van permanente educatie, met inbegrip van Corporate Training, de gemeenschap leiderschap, en levenslang leren. Werken in complementariteit en samenwerking met andere universiteiten in plaats van ongezonde concurrentie

Canadian Institute of Technology (CIT), ook bekend als "inst Kanadez i Teknologjisë" (SHLUP "IKT"), is eigendom van het bedrijf CIT - Albanië, die een Education heeft als voornaamste activiteit in Albanië.

De start-up van deze business in Albanië afkomstig is van een Memorandum of Understanding ondertekend tussen de onderneming en de Edu Nova Consortium, een ervaren Canadese Consortium van Universiteiten het verstrekken van onderwijs op secundair en universitair niveau. Op basis van dat, de opening van het bedrijfsleven in Albanië was bereid en verder kronkelen en partnerschap vormen van samenwerking met de Canadese instellingen die actief zijn in het onderzoek, wetenschap en onderwijs gebieden zijn in volle gang. In oktober 2012 werd een uitgebreide samenwerkingsovereenkomst ondertekend tussen CIT en de Universiteit Globe, Verenigde Staten, dat wordt gematerialiseerd met academische en uitwisselingsprogramma's voor studenten en student overdracht en wederzijdse erkenning van programma's.

CIT levert onderwijsprogramma's in het Engels en de curricula voldoen aan de eisen en normen van het hoger onderwijs in de Verenigde Staten en Canada. Onderwijs aan CIT wordt geleverd in handige gebouwen en van een hoog gekwalificeerd wetenschappelijk personeel. Deze laatste bestaat uit hoogleraren afgestudeerd en met onderwijservaring uit het buitenland, en buitenlandse professoren en ingenieurs, voornamelijk uit de Verenigde Staten en Canada, die ervaring in de ontwikkeling en implementatie van Business and Information Technology hebben.

CIT gebouwen zijn bij Zayed Center, die is gelegen in het hart van de Albanese hoofdstad Tirana. Het centrum beschikt over voldoende en geschikte ruimten voor studenten en professoren. CIT heeft een totale oppervlakte van 2300 vierkante meter, wat betekent dat 11,9 m2 / student.

CIT Geschiedenis

Canadian Institute of Technology werd opgericht op november 2011. Canadian Institute of Technology filosofie is om te bieden en uit te rusten studenten met kwalitatief zeer hoogstaande opleiding en vaardigheden van de Albanese en de Verenigde Staten / Canada werkomgeving.

De curricula uitsluitend in het Engels verzekert CIT om gebruik te maken van de meest recente onderwijs materialen, het vervullen van zijn filosofie in de richting van de studenten in hun streven van kennis en professionaliteit, essentieel voor de werkomgevingen respectievelijk in Albanië en de Verenigde Staten / Canada.

De oprichting van deze universiteit afkomstig is van een Memorandum of Understanding ondertekend tussen de onderneming en de Edu Nova Consortium, een ervaren Canadese Consortium van Universiteiten het verstrekken van onderwijs op secundair en universitair niveau. Op basis van dat, de opening van het Canadese Institute of Technology in Albanië was bereid en verder kronkelen en partnerschap vormen van samenwerking met de Canadese instellingen die actief zijn in het onderzoek, wetenschap en onderwijs gebieden zijn in volle gang.

De universiteit begonnen met de exploitatie van het eerste jaar van de licentie en de programma's CIT aangeboden waren bacheloropleidingen onder: School of Business

Business en Administration Business Administration en Information Systems

School of Engineering

Software engineering industriele engineering

Op oktober 2012 Canadian Institute of Technology wordt in licentie gegeven aan professionele en wetenschappelijke Master programma's bieden:

industriele engineering Software engineering Business en Administration

Ook op oktober 2012, een uitgebreide samenwerkingsovereenkomst ondertekend tussen CIT en de Universiteit Globe, Verenigde Staten, dat wordt gematerialiseerd met academische en uitwisselingsprogramma's voor studenten en student overdracht en wederzijdse erkenning van programma's.

CIT in de weg van de vervulling van zijn filosofie georganiseerd verschillende internationale conferenties:

Op november 2012 CIT georganiseerd "Technologische Albanië op het honderd jarig bestaan ​​van Onafhankelijkheid" Op april 2013 CIT georganiseerd "Internationale Conferentie over Duurzame Ontwikkeling" Op mei 2013 CIT georganiseerd "Nation, nationaliteit, Nationhood: What is in a name"

Locaties

  • Tirana

    Zayed Center, Rr. Andon Zako Çajupi, (near Wilson Square), , Tirana

Vragen