Keystone logo
Campbellsville University

Campbellsville University

Campbellsville University

Invoering

Campbellsville University Mission Statement

Campbellsville University is een uitgebreide, christelijke instelling die pre-professionele, undergraduate en graduate programma's biedt. De universiteit is toegewijd aan academische excellentie die stevig gegrondvest is in de vrije kunsten en die persoonlijke groei, integriteit en professionele voorbereiding bevordert in een zorgzame omgeving. De universiteit bereidt studenten voor als christelijke dienende leiders voor een leven lang leren, voortdurende studiebeurs en actieve deelname aan een diverse, wereldwijde samenleving.

Kernwaarden

 • Het bevorderen van academische excellentie via pre-professionele certificaten, associates, baccalaureaat en graduate-programma's via traditionele, technische en online systemen.
 • Een omgeving bieden die bevorderlijk is voor het succes van studenten.
 • Verschillende perspectieven waarderen binnen een op Christus gerichte gemeenschap.
 • Om dienend leiderschap en effectief rentmeesterschap te modelleren.

accreditatie

Campbellsville University is geaccrediteerd door de Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges (SACSCOC) om certificaten, associates, bachelors en masters degrees uit te reiken.

Het muziekprogramma van Campbellsville is geaccrediteerd door de National Association of Schools of Music (NASM). Het lerarenvoorbereidingsprogramma is goedgekeurd door de Education Professional Standards Board (EPSB) voor lerarenopleiding en certificering en is geaccrediteerd door de Nationale Raad voor Accreditatie voor Lerarenopleiding (NCATE). Het Interstate Contract van NASDTEC biedt afgestudeerden de mogelijkheid om onderwijscertificaten te behalen in andere staten, hoewel er mogelijk voorwaarden van toepassing zijn. De Baccalaureate Social Work en Masters of Social Work-programma's zijn geaccrediteerd door de Council on Social Work Education (CSWE). De Masters of Marriage and Family Therapy is geaccrediteerd door de Commissie voor Academics for Marriage and Family Therapy Education (COAMFTE). Het RN- tot BSN-verpleegprogramma is geaccrediteerd door de accrediterende commissie voor onderwijs in de verpleegkunde (ACEN).

Rankings en onderscheidingen

Naast gerangschikt te zijn als een van Amerika's beste christelijke hogescholen, en een toporganisatie in Kentucky en het zuiden in geaccrediteerde nationale en internationale universitaire ranglijsten zoals het Amerikaanse nieuws

In het buitenland studeren

Het Center for International Education aan de Campbellsville University biedt een breed scala aan uitwisselingen en programma's voor studenten. We hebben nauwe banden met scholen in Oekraïne, Belize, Brazilië, China, Japan, Taiwan, Zuid-Korea en Spanje. Het CIE biedt ook programma's in 49 verschillende landen over de hele wereld. Je kunt Arabisch studeren in Amman, Jordanië, stage lopen in Australië of deelnemen aan het leren van diensten in Ho Chi Minh City, Vietnam. De wereld staat voor onze deur en de mogelijkheden zijn eindeloos!

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

 • Campbellsville

  1 University Drive Campbellsville, KY 42718, 42718, Campbellsville

  • Louisville

   CU Louisville Center 2300 Greene Way Louisville, KY 40220, 40220, Louisville

   • USA Online

    USA Online, Verenigde Staten

    • Liberty

     1 Pettyjohn St. Liberty, 42539, Liberty

     • Harrodsburg

      1150 Danville Road, 40330, Harrodsburg

      • Somerset

       3825 US-27, 42501, Somerset

       • Elizabethtown

        Elizabethtown Community and Technical College 600 College Street Rd., 42701, Elizabethtown

        • Owensboro

         Pleasant Grove Baptist Church 5664 Hwy 56, 42301, Owensboro

         Vragen